header

Witborden - voor elk wat wilsBruneau

Witborden roepen bij heel wat mensen spontaan herinneringen aan hun schooltijd op. Dat is niet onlogisch ook, want dankzij deze borden hebben we in onze jeugd leren leven en schrijven. Er zijn heel wat modellen beschikbaar op de markt, het aanbod varieert van kleine en grote modellen die in scholen gebruikt worden over verplaatsbare en kantelbare borden tot en met borden die aan de muur bevestigd worden.

De associatie met de schooltijd gaan we zeker niet tegenspreken, maar witborden hebben anderzijds ook hun plaats op de werkvloer veroverd. In elk bedrijf zijn ze bruikbaar, op de eerste plaats tijdens meetings maar ook om tussendoor bepaalde zaken op een duidelijke manier uit te leggen aan collega’s, medewerkers, klanten, leveranciers enzovoort.

Voor het verzekeren van de vlotte werking van een bedrijf is niets zo aangenaam als een witbord met een perfecte afwerking. Alle benodigde randapparatuur is onmiddellijk beschikbaar, zodat een maximum aan efficiëntie verzekerd is. Op de markt is een zeer groot aanbod beschikbaar, wat het kiezen bemoeilijkt. Een erkend specialist in kantoorinrichting als JM Bruneau kan u helpen om de juiste keuze te maken uit het grote aanbod. Onze klanten mogen steeds terugvallen op de expertise die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

We bekijken eerst een gekleurd mooi mini-witbord, met afmetingen 45 x 30 cm. De kleur is grijs, het aluminiumkader gekleurd en het bord voorzien van een accessoirebakje. Met andere woorden: ideaal voor berichten of geheugensteuntjes. Het wit gelakt schrijfoppervlak is geschikt voor droge, wisbare markers. De kader is in geanodiseerd aluminium met afgeronde randen (dikte 12 mm). Een makkelijk bevestigingssysteem laat een snelle installering toe.

Ook een mini-witbord in kleur met afmetingen 60 x 45 cm mag er best wezen. De kenmerken van dit bord stemmen overeen met die van het hierboven vermelde kleinere bord. Vermelden we nog een mini-witbord uit gelakte staalplaat, rood gekleurd met als afmetingen 45 x 90 cm.

Een witbord in gelakt staalplaat geldt vanwege de afmetingen (90 x 60 cm) als een standaardmodel. Borden van deze afmetingen zijn veelgevraagd. Het bord is voorzien van een geanodiseerd natuurlijk aluminiumkader met een dikte van 12 mm, van afgeronde hoeken voor uitwisbare stiften en van een wit gelakt schrijfoppervlak. Snelle bevestiging is mogelijk, ook het accessoirebakje mogen we niet vergeten te vermelden. Er wordt een garantie van 5 jaar meegegeven. Buiten het formaat 90 x 60 cm zijn ook de formaten 60 x 45 cm; 120 x 90 cm; 150 x 100 cm; 180 x 90 cm; 200 x 100 cm beschikbaar.

Heel interessant is ook een witbord met zilverkleurige rand en met afmetingen 90 x 60 cm. Dankzij zij zijn prachtige zilveren afwerking en de zeer modieuze gemetalliseerde gekleurde kaders mag dit bord als een pareltje in zijn soort beschouwd worden. De achterwand is uit metaal, de zilverkleurige afwerking maakt dat dit bord geschikt is voor beschrijving met droog uitwisbare markers. Het gebruik van magneten is mogelijk. Het gelakte kader heeft een dikte van 32 mm. De muurbevestiging gebeurt via schroeven die meegeleverd worden. Het witbord wordt geleverd met een gebruikskit bevattende : 1 zwarte marker, 1 wisser (die eveneens dient als markerhouder) en 2 zilverkleurige magneten (diameter 16 mm).

JM Bruneau heeft in de loop van de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd met zijn aanbod van duizenden kantoorartikelen. Dit aanbod bevat uiteraard ook witborden. U kan bij ons steeds terecht voor meer informatie. Die informatie is overigens slechts een klik verwijderd.