header

Vintage doet zijn intrede op kantoorAankooptips

Tegenwoordig oogt het trendy terug te grijpen naar modebewegingen uit het verleden. Zelfs op kantoor wordt er steeds vaker gekozen voor retro accenten. Onverwachte vormen, heruitgevonden materialen en unieke tinten zorgen voor een frisse wind in de inrichting van uw kantoor.

Kies voor een subtiele vintage look

Bij de zoektocht naar klein, maar modieus bureaumateriaal heeft u de keuze uit eenvoudige lijnen en gestructureerde vormen, voor een nieuwe, ontspannende levens- en werkstijl.

Verlangt u ernaar uw dagelijkse activiteiten wat op te fleuren? Kies dan voor de stijlvolle nietjesmachine van Rapid, de Classic Retro, waarvan u eindeloos lang zult genieten dankzij zijn origineel design en de hoge kwaliteit. Door de onweerstaanbare uitstraling en het unieke karakter van dit authentieke voorwerp, verdient het zeker een voorkeursplaatsje op uw bureau.

Besteed aandacht aan de inrichting van uw kantoor en maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Laat u verleiden door de lichte stoelen van Studyo, die hiervoor uitermate geschikt zijn dankzij hun geometrische onderstel en hun compacte zitting.

De stevige en bijzonder functionele monoblok Budget ladekast met 3 laden valt vooral in de smaak bij liefhebbers van een pure en sobere stijl, die steeds de allernieuwste tendensen op de voet volgen.

Ter vervollediging van een retro uitstraling beschikt u nog tot slot over tal van andere mogelijkheden. Bezwijk voor pastelkleurig bureaumateriaal, zoals de documenthoesjes met balg, de kartonnen archiefdozen van Adine, de Easy Velcro-hangmappen van Ultimate Elba en de uiterst handige geruite bristol steekkaarten. Ze vormen een perfecte aanvulling op uw traditionele hulpmiddelen, en tegelijkertijd blaast u nieuw leven in uw kantooromgeving. Praktisch en sterk, met respect voor het milieu: u zult er ongetwijfeld dagelijks gebruik van maken!

Retro voor een lage prijs

De industriële stijl of de tijdsgeest van de jaren ‘50 en ‘60 vormen de grootste inspiratiebron voor de retro look van ons meubilair. Ze kenmerken zich door zachte welvingen en pop art kleuren, voor een hedendaags uitzicht.

Tegenwoordig worden verschillende stijlen vaak gemengd, voor een uiterst moderne en karaktervolle inrichting. Enkele verouderde, decoratieve modellen creëren ook een unieke atmosfeer in een kantoor dat volgestouwd is met meubelen in hout of metaal. Een goed voorbeeld hiervan is een lage industriekast in staal met klapdeuren.

Tot de retro meubelen voor dagelijks gebruik horen de uitermate hanteerbare plooistoelen van Bruneau. De bureaustoel van Mody, die opvalt door zijn schijfvormig onderstel, verenigt tegelijkertijd het gebruiksgemak van een comfortabele kuipstoel met de charme van een retro motief. Verder mogen we ook de elegante tafel met een wit, rond bovenblad en een tulpvormig onderstel niet vergeten. Dit wordt ongetwijfeld de blikvanger tijdens informele gesprekken.

Onze magnetische, ronde en sobere wandklok lijkt ook wel weggelopen uit een typische fabriek van de jaren ‘50, terwijl de Fluo Success-bureaulamp zich onderscheidt door zijn schitterende glans en zijn praktisch design.

Tot slot vestigen we ook kort eens onze aandacht op kleinere details, zoals de Kickmaster Wesco-vuilnisbak in roestvrij rood staal, die zowel nuttig is, als mooi oogt.

De retro vormgeving kent duidelijk een onophoudelijk succes in de kantooromgeving. Originele en stijlvolle voorwerpen verschijnen steeds vaker in professionele ruimtes, voor een modern en nonchalant uitzicht. Deze trend is populairder dan ooit. Overal wordt er immers - soms subtiel - gekozen voor meubelen en accessoires die geïnspireerd zijn op een vintage look of de industriële stijl. Dit verhoogt aanzienlijk het welzijn en het dynamisme in de werkomgeving.