header

VerhuisdozenBruneau

JM Bruneau verkoopt reeds meer dan 50 jaar kantoormateriaal en – meubilair aan ondernemingen, professionals, vrije beroepen en zelfstandigen over heel Europa. Ondertussen is JM Bruneau uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa. Wat u ook zoekt, dankzij de ruime keuze aan producten heeft Bruneau voor elk wat wils. Elke dag stelt Bruneau zijn kennis, efficiëntie en kwaliteit in dienst van de klant.

Via de papieren catalogus en de website stelt JM Bruneau een ruim assortiment van verhuisdozen ter beschikking van professionele gebruikers en vrije beroepen:

  • De kubusvormige verhuisdozen worden vooral gebruikt voor het verpakken en verhuizen van bolvormige of kubusvormige voorwerpen. Deze kisten zijn beschikbaar in 2 kwaliteiten: in enkel gegolfd karton en in dubbel gegolfd karton.
  • De verhuisdozen van het JM Bruneau merk zijn voorzien van een indexering op de zijkanten zodat u ook de inhoud van uw gestapelde dozen kan achterhalen zonder ze te openen. Ook deze verhuisdozen bestaan in 2 varianten: een standaard uitvoering met enkel gegolfd karton (bestand tegen een verticale druk tot 80 kg) en de extra stevige uitvoering in dubbel gegolfd karton. Deze laatste zijn bestand tegen een verticale druk tot 200 kilogram. Natuurlijk zijn deze verhuisdozen te verkrijgen in verschillende formaten.
  • De verhuisdozen met uitgesneden handvat zijn ook een speciale vermelding waard: deze kisten uit dubbel gegolfd karton zijn gewapend tegen een verticale druk van 200 kg.

Naast verhuisdozen biedt JM Bruneau ook enkele gerelateerde accessoires aan, zoals de Scotch verpakkingstape in een handige dispenser. Deze kit laat u toe om op een eenvoudige, snelle en veilige manier uw verhuisdozen af te sluiten. Ook handig is het ruime assortiment aan permanente markers om de inhoud of bestemming van uw kisten te noteren.

Waarom verhuisdozen kopen bij JM Bruneau?

  • Het ruime aanbod van méér dan 15000 artikelen.
  • Niet tevreden, geld terug! Bij Bruneau kunt u zonder extra kosten uw verhuisdozen omruilen of uw geld terugkrijgen binnen de 30 dagen na uw aankoop.
  • De levering gebeurt de dag na de bestelling – bovendien gratis als u voor meer dan 74 € excl. BTW bestelt.
  • De extra “Totale Veiligheidsgarantie”: met deze garantie komen wij op uw vraag zonder extra kosten het artikel bij u terughalen. Dit product wordt dan omgeruild of terugbetaald – dit tot 6 maanden na aankoop. Dit geldt voor al uw producten (uitgezonderd software) ook als deze al zijn uitgepakt en u de oorspronkelijke verpakking niet meer terugvindt.

Voor meer informatie over verhuisdozen kan u steeds bij JM Bruneau terecht. We beschikken over een aantrekkelijk aanbod en kunnen u steeds helpen bij uw aankoop. Bovendien kan elk artikel via onze website worden besteld. Telefonische bestellingen kunt u plaatsen op 070 - 22 26 26 of per fax op 070 - 23 34 00 van maandag tot en met vrijdag (van 8 uur tot 18.30 uur).