header

Uni-ball – Merk in de kijkerBruneau

Uni-ball is als merknaam eigendom van Mitsubishi Pencil Company. Dit Japans bedrijf is ook goed vertegenwoordigd op de Europese markt, het is bijvoorbeeld de grootste speler op de Britse Rollerball Pen markt. In 2006 droegen zes van de tien meest verkochte Rollerball pennen in het Verenigd Koninkrijk het Uni-ball logo.

Opgericht in Tokio in 1887 heeft Mitsubishi Pencils steeds de ambitie gekoesterd om unieke producten op de markt te brengen. Het hoofdkwartier, de afdeling research and development en de productiefaciliteiten zijn nog steeds in Tokio gevestigd. Het Europees hoofdkwartier is ondergebracht in het Britse Worcester. Het bedrijf heeft dochters en distributeurs over de hele wereld.

Uit het assortiment van Uni-ball biedt JM Bruneau volgende producten aan:

  • De Uni-ball Signo Broad Metallic is een reeks van gel pennen met gemetalliseerde inkt.
  • De Signo Gel, Gel Grip en Impact zijn soepele rollerball pennen met sneldrogende inkt. De “Grip” variant beschikt over een rubberen grip voor optimaal schrijfcomfort en de “Impact” versie heeft een extra brede schrijfpunt.
  • Voor de Uni-ball Signo 207 werd speciale UV en water resistente pigment inkt ontwikkeld. Deze pen is zeer comfortabel met zijn ergonomisch ontworpen rubberen grip en krasvrije tip.
  • De Vision Elite is uitgerust met de 'Airplane Safe' technologie die ervoor zorgt dat deze rollerpen niet gaat lekken aan boord van vliegtuigen als gevolg van veranderingen van de luchtdruk in de cabine. Deze pen is dus ideaal voor frequente of zakelijke reizigers.
  • De Jet Stream is het ultieme schrijfinstrument voor mensen die houden van comfortabel en stijlvol schrijven. Deze pen is ook uitermate geschikt voor linkshandigen.
  • De Uni-Ball Eye heeft een uniek inkttoevoer systeem dat ervoor zorgt dat de inkt tot de laatste druppel wordt gebruikt.
  • De Power Tank Eco is voor een heel groot stuk vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Deze balpen is uitermate geschikt voor gebruik buiten en in extreme omstandigheden. Schrijven op nat papier, in extreem koude temperaturen en zelfs als de pen ondersteboven wordt gehouden, vormt geen probleem.
  • De Uni-Ball Click Correct correctiepen heeft een handige inklikbare punt en corrigeert precies en snel.
  • De Posca permanente marker op waterbasis produceert ondoorzichtige, levendige kleuren en schrijft op papier, plastic en glas.
  • De Uni-Ball Prockey permanente markers zorgen voor een kleurvast en dekkend resultaat en kunnen ook gebruikt worden op CD's en DVD's.

De producten van Uni-ball zijn vanzelfsprekend ruimschoots vertegenwoordigd in de catalogus van JM Bruneau. Onze experts zijn overigens graag bereid om meer uitleg over deze producten te verstrekken.