header

Uhu - Merk in de kijkerBruneau

Uhu is een naam die niet meer weg te denken valt uit de sector van de kleefproducten, dit hoofdzakelijk dankzij het aanbod aan kwaliteitslijmen die dit bedrijf in zijn gamma heeft opgenomen. De geschiedenis van Uhu gaat terug tot 1905, toen de apotheker August Fischer de kleine chemische fabriek Ludwig Hoerth (opgericht in 1884) kocht. Fischer was destijds gespecialiseerd in onder andere stempelkussens, verven en kleefstoffen.

In 1932 kwam de grote doorbraak toen August Fischer de eerste gebruiksklare glasheldere kunsthars-kleefstof ooit ontwikkelde. Deze uitvinding vormde de basis van de kleefproducten waarop Uhu in de daaropvolgende decennia zijn business model heeft uitgebouwd. De kleefstof van het bedrijf – verpakt in zwart en gele tubes – is één van de bekendste merkartikelen van onze tijd geworden. De producten van Uhu worden tegenwoordig wereldwijd in de kantoorsector gebruikt.

De Uhu Twist and Glue is een all-purpose lijm in een handig flesje. Deze navulbare lijm is ideaal voor universeel gebruik op school, thuis en kantoor. Bovendien is deze lijm gemakkelijk van uw kleren te verwijderen: wassen op 60° volstaat. Bovendien biedt JM Bruneau ook een milieu- en huidvriendelijke variant van dit product aan: de UHU Twist and Glue zonder oplosmiddel – uitgebreid dermatologisch getest en dus niet schadelijk voor de huid.

De lijmstift Uhu is een comfortabele en milieuvriendelijke lijmstick zonder oplosmiddel. De unieke schroefdop sluit de lijmstift hermetisch af en voorkomt zo dat de lijm uitdroogt. Deze lijm is universeel toepasbaar – zowel op karton, papier, stof, leder, hout, metaal, glas, polystyreen, enz...

De Patafix Uhu is een verwijderbare en herbruikbare zelfklevende pasta voor een snelle en schone fixatie van kleine voorwerpen, zoals posters en foto's op vrijwel alle oppervlakken, zoals muren, meubelen, ramen... Deze strips hebben talloze toepassingen in huis, op school en op kantoor.

De lijmproducten van Uhu zijn uiteraard uitgebreid aanwezig in het aanbod van een gespecialiseerde kantoorinrichter als JM Bruneau. Klik hier en kom er meer over aan de weet.