header

Trodat stempels – Merk in de kijkerBruneau

Stempelspecialist Trodat werd opgericht in Wenen in 1912, dus vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Dat betekent dat het bedrijf in zijn vakgebied op een decennialange ervaring kan terugvallen. Momenteel is Trodat, nu gevestigd in het Oostenrijkse Wels, nog steeds wereldleider op het vlak van stempels en aanverwante producten.

In 1995 en 2008 werden respectievelijk het ISO 9001 certificaat en het ISO 14001 certificaat gehaald. Dat Trodat een internationaal gericht bedrijf is, blijkt uit het feit dat 98% van de omzet buiten de eigen landsgrenzen gerealiseerd wordt. De Trodat-stempels vinden een afzetmarkt in ongeveer 160 landen. Het succes van het bedrijf is te danken aan de focus op de kernactiviteiten, te weten de ontwikkeling, productie, marketing en distributie van stempels en andere markeertoestellen. Dé grote specialiteit blijven stempels voor een kantooromgeving.

Onder andere de stempel Printy is als compacte zelf-inktende stempel één van de succesproducten van het bedrijf. Deze ergonomische stempels zijn te verkrijgen in een aantal verschillende formaten en inktkleuren en kunnen volledig gepersonaliseerd worden met de teksten en afbeeldingen van uw keuze. Voor een gepersonaliseerde stempel kan u uw stempelgegevens naar perso@jm-bruneau.be sturen.

De Trodat Professional Stempels worden gekenmerkt door:

  • Betrouwbaarheid: De nieuwe Trodat Professional is verbeterd en vernieuwd om tegemoet te komen aan de eisen van de intensieve gebruikers. De metalen en kunstoffen onderdelen werden verstevigd en doorstaan de zwaarste proeven.
  • Netheid: Het wijzigen van de datum en andere formules gebeurt nu zonder vuile vingers dankzij de nieuwe beschermhoes.
  • Personalisatie: Elke stempel is uniek. Gebruikers moeten dus in een oogopslag de verschillende stempels kunnen identificeren. Daarvoor zijn extra caps beschikbaar in zwart en blauw.

Trodat Typomatic Stempels zijn de “doe het zelf” aanpasbare stempels die een grote mate van flexibiliteit bieden. De bijgeleverde lettersets en pincet zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier de boodschap op de stempels kan wijzigen.

De Trodat voorgeïnkte stempels bieden een alternatief voor de klassieke stempels met stempelkussen. De voorgeïnkte stempels hebben een ingebouwd inktreservoir waardoor het stempelkussen overbodig wordt. Het ergonomische design van de "soft-grip" modellenstaat garant voor comfortabel gebruik.

JM Bruneau heeft de stempels van Trodat in zijn assortiment opgenomen. Wie meer informatie wil over deze stempels, kan daarvoor beroep doen op onze expertise.