header

Tork – Merk in de kijkerBruneau

Tork is specialist in zogenaamde Away from Home producten en diensten, dit zowel voor persoonlijke hygiëne als voor schoonmaken, reinigen en polishen in de bedrijfswereld. Het bedrijf heeft in zijn catalogus eveneens een volledige lijn servetten en speciale producten voor de gezondheidszorg opgenomen. Bij het grote publiek is Tork het meest bekend door de zeepverdelers en verdelers van toiletpapier.

JM Bruneau heeft een uitgebreid aanbod van Tork producten in huis:

  • Handdoekjes Tork Universal. Deze handdoeken garanderen een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze wegwerpdoekjes worden gemaakt uit cellulose watten en worden gekenmerkt door een zeer goede absorptie en een grote weerstand. Deze handdoekjes kunnen gebruikt worden met de Tork Classic Box handdoekverdeler.
  • De zeepverdeler Tork S1 valt op door zijn sober design in zeer actueel materiaal: een voorzijde in geborsteld aluminium met grijze plastic wanden. Ook de vloeibare Tork zeep is verkrijgbaar bij JM Bruneau.
  • Bij het ontwerp van de Tork handdoekenverdelers ging Tork ten rade bij ervaren ontwerpers en gebruikers. Dit resulteert in een reeks dispensers die de nadruk leggen op gebruikscomfort, betrouwbaarheid en hygiëne. De handdoekenverdeler Tork H3 koppelt een esthetisch uitzicht met polyvalente eigenschappen. Deze handdoekverdeler aanvaardt alle types handdoeken geplooid in Z of in C vorm (van het gamma Tork Advanced en Tork Universal). Bovendien kan dit model d.m.v. een sleutel afgesloten worden.
  • Handdoeken Tork Model Premium: Dubbel gelaagde, extra witte zuivere wegwerphanddoeken met een extra zuivere wattenstructuur die aanvoelt als textiel.
  • Handdoeken Tork Advanced Absorberend: Extra zachte, absorberende handdoeken die even snel oplossen als toiletpapier en ook gemakkelijk door te spoelen zijn.
  • Deverdeelautomaten voor papier van Tork zijn de moeite van het vermelden meer dan waard. Overal waar moet geveegd worden, is dit artikel onmisbaar:op bureau, in ateliers, magazijnen, laboratoria: perfect hygiënisch, gemakkelijk te gebruiken dankzij het ingebouwde afsnijsysteem en eenvoudig af te sluiten.
  • Huishoudpapier in zuiver wit cellulosepapier. Dit huishoudpapier is toegestaan bij contact met voeding, heeft een groot absorptievermogen en is uitstekend bestand tegen scheuren, olie, vetten en oplosmiddelen.
  • Tork afdroogrollen: Goede poetsdoeken zijn onmisbaar op elke industriële werkplek, zowel voor de hygiëne als de productiviteit. In welke sector of industrietak u ook werkt, Tork heeft de ideale oplossing voor elk type schoonmaak- en poetswerk.
  • Tork werkdoeken: Superieure prestaties voor een betaalbare prijs.
  • Tork doekjes voor de toiletbril: Deze universele covers voor toiletbrillen zijn zeer hygiënisch en beschermen toiletgebruikers tegen besmettingen

JM Bruneau heeft als gespecialiseerde kantoorinrichter uiteraard voldoende plaats ingeruimd voor het Tork-aanbod.