header

Tipp-Ex - Merk in de kijkerBruneau

Bic is een naam die uiteraard spontaan wordt gelinkt aan balpennen, maar het gamma aan producten van dit Frans bedrijf is vanzelfsprekend veel uitgebreider dan alleen maar pennen. Met de twee merknamen Bic Wite-Out en Tipp-Ex is Bic tevens wereldwijd marktleider wat betreft correctieproducten. De naambekendheid van Tipp-Ex is zelfs zo groot geworden dat het product bij wijze van spreken een zelfstandig naamwoord is geworden.

In het uitgebreide gamma van Tipp-Ex producten is onder andere de Mini Tipp-Ex Pocket mouse corrector zeer de moeite waard. Deze corrector is de kleinste op de markt, droogt snel en scheidt geen hinderlijke geur af.

Voor wie correctievloeistof verkiest boven correctielinten, is er de Tipp-Ex Rapid correctievloeistof met een snelle droogtijd en een sterk dekkend vermogen.

De correctieroller Tipp-Ex Exact Liner heeft het formaat van een balpen en wordt gekenmerkt door een optimale ergonomie. Hij ligt perfect in hand, wat de leesbaarheid van het gecorrigeerde deel ten goede komt. Het systeem voor inkttoevoer verzekert een vloeiende en regelmatige afvloeiing en een uitermate precieze correctie.

Ook de stylo Tipp-Ex Shake 'n Squeeze corrector is een zeer handig hulpmiddel. Een eenmalige druk op de behuizing volstaat om de vloeistof te laten stromen.

Staan we nog even stil bij de navulbare corrector Tipp-Ex Easy Refill. Deze ultra praktische lintcorrector is eenvoudig na te vullen en heeft een transparante behuizing, wat het gemakkelijk maakt om het resterende lintniveau te controleren.

De Tipp-Ex Aqua Ecolution is een vloeibare corrector op waterbasis. Deze corrector is milieuvriendelijk omdat het volledig PVCvrij is.

De Tipp-Ex Exact Liner combineert de precisie en het gevoel van een pen met de voordelen van een kwaliteitsvolle correctie tape.

JM Bruneau heeft een breed gamma aan Tipp-Ex producten in de catalogus opgenomen. Vaak is niet meteen duidelijk welk product voor uw bedrijf het meest geschikt is. Dankzij ons advies kunnen we u helpen om de juiste keuzes te maken.