header

Antivermoeidheidsmat voor uw sta zit bureau! Aankooptips

weg met de stress en vermoeidheid

Wanneer de vermoeidheid toeslaat tijdens het staand werken achter een sta zit bureau, wil je graag even uitrusten. Echter, met een antivermoeidheidsmat hoeft dat niet meer!
Vermoeidheidsverschijnselen zijn verleden tijd met de anti-vermoeidheidsmatten van JM Bruneau. Deze zijn ideaal te gebruiken voor uw staande werknemers of voor achter een sta zit bureau. Het zorgt voor een hoger comfort bij een harde ondergrond en verlaagt de vermoeidheid van de werknemers. Kortom, een must have voor alle staande werknemers: de antivermoeidheidsmat!

Waarom kiezen voor deze mat?
Als je kiest voor deze mat die vermoeidheid tegengaat, dan profiteer je van de volgende voordelen:
• Extra comfort, zowel op een harde als zachte ondergrond.
• Bescherming van de werkvloer
• Antislip bovenlaag voor de veiligheid
• Hogere productiviteit
• Lager ziekteverzuim

Ergonomische matten
Doordat deze antivermoeidheidsmatten onder andere veel voordelen hebben voor het comfort tijdens de werkuren, worden ze dikwijls ergonomische matten genoemd. Niet vreemd, als je bedenkt dat we het hebben over een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Staand werken heeft vaak diverse lichamelijke klachten tot gevolg. Met een ergonomische mat verminder je de werkdruk op je lichaam en verminder je het gevoel van rugpijn, zware benen, nekklachten en hoofdpijn. Door een stimulatie aan de impulsen van de kuit- en beenspieren wordt de doorbloeding versterkt en dit voorkomt dat er bloed in de aderen stagneert. Het gevolg: minder vermoeidheidsverschijnselen met een anti-vermoeidheidsmat.

Koop je antivermoeidheidsmat online
Overtuigd van de voordelen van de antivermoeidheidsmatten? Kijk dan eens rond in de online shop van JM Bruneau en koop online antivermoeidheidsmatten om je werknemers van extra comfort te voorzien. Ze zijn effectief en duurzaam, maar zorgen er ook voor dat het risico van valpartijen wordt verminderd wanneer zij bijvoorbeeld in een fabriek werken. Daarnaast zijn de matten ideaal te gebruiken bij een sta zit bureau, de zogenaamde verstelbare bureau’s die u ook online kunt vinden bij JM Bruneau.

Overtuigd? Bekijk dan deze antivermoeidheidsmat en geniet van de voordelen van dit fantastische product!