header

Tesa - Merk in de kijkerBruneau

Tesa is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. Het bedrijf is al meer dan 125 jaar actief in de coatingtechnologie. Door de continue ontwikkeling van nieuwe kleefbanden en innovatieve productoplossingen is Tesa doorgegroeid tot één van de topbedrijven in zijn sector.

Tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6.000 producten, die in ruim 100 landen gecommercialiseerd worden. Ongeveer driekwart van de omzet wordt gerealiseerd uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten. Dankzij de Tesa-producten kunnen bedrijven op de kosten besparen, maar ook de efficiëntie verhogen.

De lijm van Tesa is veelzijdig en plakt bijna alle types papier, stof, vilt, kurk, leer, hout, metaal, glas, porselein, keramiek, diverse soorten plastic enzovoort. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen drie soorten lijm:

  • Hobbylijm : Weer- en waterbestendig en niet uitwasbaar uit kleding.
  • Juniorlijm : Zonder oplosmiddel en wasbaar met de hand.
  • Knutsellijm : Heeft hoge kleefkracht en droogt transparant op.

Naast lijm biedt Tesa ook tape aan. Of u nu een tape nodig heeft die temperatuur- of uiterst weerbestendig is, vuurvertragend of decoratief – Tesa heeft voor bijna elke toepassing de juiste oplossing. Deze producten zijn geschikt voor tal van toepassingen, van het bundelen van losse voorwerpen tot het repareren van tuinslangen en het isoleren van elektrische kabels.

De Tesa lijm- en correctierollers hebben een ergonomisch design en liggen daardoor ook bij linkshandigen goed in de hand. Door hun breedte blijven ze rechtop staan en dankzij de verschillende kleuren voor de verschillende toepassingen kunnen ze goed van elkaar worden onderscheiden.

De lijm van Tesa is verkrijgbaar bij JM Bruneau, dat u als specialist terzake ook meer technische informatie over de producten van dit bedrijf kan geven.