header

Swiffer – Merk in de kijkerBruneau

Met de nieuwe stoffer Swiffer Dusters wordt afstoffen kinderspel, zodat uw bedrijfsruimte zonder veel moeite kraakhelder kan worden gehouden. Belangrijke kenmerken van deze stoffer zijn de volgende:

  • Soepel en handig, de Swiffer Dusters kan overal aan en haalt het stof uit de moeilijkst bereikbare plekjes.
  • Hij is samengesteld uit duizenden kleine elektrostatische deeltjes, bedekt met een microfilm. De stoffer neemt al het stof op en houdt het vast, zodat het niet meteen weer neerdwarrelt op net gereinigde oppervlakken.

Swiffer heeft daarnaast in dezelfde categorie nog een interessant nieuw product in huis. De werking van de Swiffer Anti-Allergene Dusters met extracten van olijfbladen is niet alleen de ideale oplossing voor het verwijderen van stof, maar hij verwijdert daarenboven ook onzichtbare allergenen. De Swiffer Dusters XXL vangt stof op en houdt het vast als een magneet. Dankzij de tot 90cm verlengbare stok wordt het mogelijk om zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen te stoffen.

De startkit Swiffer Duster bundelt alles wat u nodig heeft om het stof en vuil op kantoor meteen te lijf te gaan: een steel en 4 navullingen.

Ook de navulling van 48 doekjes Swiffer Maxi verdient een vermelding: een breed formaat voor een nog makkelijker en snellere reiniging, ideaal voor gladde en droge oppervlakken (hout, tegels, vinyl,...)

Meer informatie over de Swiffer-producten, waaronder de Swiffer navullingen, kan u bij JM Bruneau inwinnen. We staan als specialisten in kantoorinrichting uiteraard ter uwer beschikking en zijn nooit meer dan een eenvoudige klik van onze klanten verwijderd.