header

Staedtler - Merk in de kijkerBruneau

Staedtler staat op de eerste plaats bekend om de grote kwaliteit van zijn potloden, maar dit bedrijf heeft in de loop van de jaren het aanbod aan producten enorm uitgebreid. De kennis verworven in het segment van de potloden werd daarbij steeds als basis gebruikt. Staedtler is uitgegroeid tot een multinational met vertegenwoordigers in 150 landen.

Het bedrijf beschikt momenteel over acht fabrieken, waarvan drie in Europa, en 24 buitenlandse verkoopsafdelingen. Wereldwijd zijn er 2.500 medewerkers. Vanuit Staedtler Benelux in Bornem wordt de hele Benelux bediend.

Bekijken we enkele opvallende items uit het gamma van het bedrijf:

  • De Marker Staedtler Lumocolor CD-DVD is speciaal ontworpen voor het schrijven op CD’s en DVD’s zonder dat deze beschadigd worden. De 'Dry Safe' inkt droogt snel en dringt niet door in het oppervlak van de diskettes of CD's. Bovendien is de inkt licht-en waterbestendig.
  • De Staedtler Noris potloden zijn kwaliteitsvolle potloden die gemakkelijk te slijpen en te wissen zijn. Door de speciale vulling zijn de potloden zeer schokbestendig. Daardoor kunt u met dit potlood langer schrijven met minder onderbrekingen. De Ergosoft variant heeft een unieke driehoekige behuizing voor een perfecte ergonomie.
  • De Staedtler Tradition potloden is een reeks potloden voor algemeen gebruik.
  • De Staedtler gommen zijn latexvrije gommen in een kartonnen huls.
  • De Staedtler vullingen voor vulpotloden.
  • De Staedtler geo driehoek.
  • De Staedtler kompassen. Reeds 75 jaar genieten de Staedtler kompassen wereldwijd van een uitstekende reputatie. Tot op vandaag blijven het onmisbare tools op de tekentafels van professionele gebruikers.
  • De draagbare tekenplanken voor papier van A3 en A4 formaat zijn gemaakt van stevig plastic werden uitgerust met gemakkelijk te hanteren papierklemmen en antislip voetjes.
  • De Staedtler whiteboard markers maken net zoals de Lumocolor stiften gebruik van 'Dry Safe' inkt, waardoor ze dagenlang zonder dop kunnen bewaard worden zonder dat de inkt opdroogt.

JM Bruneau heeft een bekende naam als Staedtler vanzelfsprekend in zijn catalogus opgenomen. Voor aanvullend advies kan u via een eenvoudige klik steeds bij ons terecht.