header

Stabilo – Merk in de kijkerBruneau

Met Stabilo zijn we in de wereld van de pennen aanbeland. Dit Duitse bedrijf kan terugvallen op 150 jaar ervaring in de branche van schrijfmaterialen. Vooral het ergonomisch karakter van de Stabiloproducten trekt de aandacht. Mensen die veel schrijven zullen het volmondig beamen: een goede pen maakt schrijven makkelijker, zorgt voor een goede houding, beschermt tegen kramp en voorkomt dat je hand te snel moe wordt. Daarom hebben de Stabilo pennen zo´n aparte vorm gekregen.

Het bedrijf heeft een aantal zeer speciale pennen ontwikkeld, ook voor ervaren schrijvers. Vaak met ongewone maar goed doordachte vormen, die schrijven makkelijker maken en dit zowel voor links- als rechtshandigen.

Het bedrijf ontwikkelt zijn pennen niet alleen samen met wetenschappers, het onderwerpt ze ook aan zeer zorgvuldige tests. Daarom worden de producten van Stabilo in de bedrijfswereld in sterke mate geapprecieerd. Dit geldt uiteraard eveneens voor de markers en de andere producten die het gamma van het bedrijf vervolledigd hebben:

  • De markeerstift Stabilo Boss geldt binnen de sector van de markers als een heuse referentie.
  • De Stabilo Boss Executive is een begrip in de schrijfwereld, dankzij de rubberen grip zijn de ergonomische kwaliteiten nog enorm uitgebreid.
  • De potloden Stabilo FSC HB hebben een milieuvriendelijk karakter. De achthoekige houten behuizing heeft een FSC certificaat.
  • De kleurpotloden Stabilo zijn kwaliteitsvolle houten potloden van stevig hout die gemakkelijk te slijpen zijn. De potloodvullingen werden uitgevoerd met een speciaal uitgekozen pigment om zo de helderste kleuren te verkrijgen.
  • De Stabilo balpennen gelden als een standaard in de bedrijfswereld.
  • De Stabilo vullingen voor vulpotloden

JM Bruneau heeft vanzelfsprekend het Stabilo-aanbod in huis. We kunnen onze klanten zodoende alles vertellen over de kwaliteitsvolle producten die dit merk te bieden heeft.