header

Siemens GigasetBruneau

Siemens Gigaset telefoontoestellen zijn een absolute troef voor uw bedrijf. Deze draagbare telefoontoestellen zijn betrouwbare en betaalbare toestellen die tegen een stootje kunnen. De door Siemens ontwikkelde High Sound Performance™ technologie zorgt voor een heldere, ruisvrije klank en bovendien zijn de Siemens Gigaset telefoons gemakkelijk te bedienen. Alle Gigaset toestellen kunnen gemakkelijk uitgebreid worden met meerdere draagbare telefoons.

JM Bruneau biedt de volgende Siemens Gigaset telefoons aan:

  • De Siemens Gigaset AL 180 is een betrouwbare draadloze telefoon voor wie geluidskwaliteit, gebruiksgemak en lange gesprekstijden (tot 25 uur) belangrijk vindt. De Siemens Gigaset AL 185 heeft dezelfde kenmerken als de AL 180, aangevuld met een geïntegreerd antwoordapparaat waar u tot 12 minuten aan berichten kan opslaan.
  • De Siemens Gigaset AL 280 is de oplossing voor wie graag handsfree belt zonder zorgen en kwaliteitsverlies. De AL 285 variant van dit model bevat bovendien een antwoordapparaat.
  • De Siemens Gigaset C 380 is een comfortabel en gebruiksvriendelijk telefoontoestel met een superieure geluidskwaliteit. Met dit toestel kunt u op een eenvoudige manier langdurig telefoneren (ook handenvrij) en SMS-berichten versturen. In het telefoonboek kunt u tot 150 telefoonnummers opslaan. Het C 385 model heeft gelijkaardige kenmerken en biedt u ook nog een antwoordapparaat waar u tot 25 minuten aan berichten kan ontvangen.
  • De Siemens Gigaset E 490 is een robuuste draadloze telefoon die bestand is tegen schokken, spatwater en stof. Met het robuuste ontwerp, de geavanceerde handenvrij-functie en het gebruikscomfort is de Gigaset E 490 de ideale oplossing voor de meest veeleisende werkplaatsen.

Door gebruik te maken van de Eco Dect technologie besparen de Siemens Gigaset toestellen tot 60% energie in vergelijking met de standaard Siemens draadloze telefoontoestellen. Siemens komt tot deze spectaculaire vermindering in energiegebruik door:

  • Gebruik te maken van een zuinige voeding.
  • De zendsterkte van uw telefoontoestel aan te passen aan de afstand tussen uw telefoon en het basisstation.
  • De Eco knop, waarbij u manueel de zendsterkte kan beperken. Dit heeft een impact op de straal waarbinnen u het toestel kan gebruiken, maar niet op de gesprekskwaliteit.

Meer uitleg en technische details over de Siemens Gigaset draagbare telefoons vindt u op de JM Bruneau website. Aarzel niet JM Bruneau te contacteren via email, live chat, telefoon of fax. Koop nu uw Siemens Gigaset online op www.jm-bruneau.be.

Wat u ook zoekt voor uw kantoor, vindt u bij JM Bruneau. Reeds meer dan 50 jaar is JM Bruneau een voorkeurspartner voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen dankzij het ruime aanbod aan kwalitatieve kantoorartikelen en -meubilair, de uitmuntende service en de rimpelloze dienst na verkoop.