header

Senseo – Merk in de kijkerBruneau

Praktische dingen die het comfort van de medewerkers bevorderen, gebeuren liefst zo snel mogelijk. Dat geldt dus ook voor het zetten van een kop koffie. Koffie geldt niet alleen als een genotsmiddel, maar ook als een opkikker. Eén of meer koppen koffie ’s morgens kunnen de prestaties van de medewerkers gevoelig helpen verbeteren. Wie in de moderne bedrijfswereld over koffie praat, praat meteen ook over Senseo.

Senseo is een systeem met koffiepads dat toelaat één tas koffie te bereiden die perfect gedoseerd is met een heerlijk schuimlaagje en die bereid wordt in een recordtijd van 30 seconden (per tas). Senseo biedt bovendien de keuze uit 15 verschillende koffievariëteiten.

De smaak van Senseo komt in de buurt van de smaak van een goede filterkoffie, evenwichtig en aromatisch. Het Senseo koffiepoeder is niet gecomprimeerd en is dikker dan het koffiepoeder voor espresso's. De manier van branden van Senseo koffie is namelijk anders dan bij espresso. De druk die gebruikt wordt om het water te laten stijgen bij Senseo is 1,50 bar, terwijl dit bij een espresso met stoom ten minste 6 bar bedraagt en bij een espresso met pomp minstens 15 bar. Het principe van extractie is dus helemaal anders.

Wanneer het reservoir volledig gevuld is, is het mogelijk om ongeveer vijf à zes kopjes koffie na elkaar te zetten met de Classic Senseo apparaten en acht kopjes met de New Generation Senseo toestellen. Het is mogelijk in de webwinkel een "Family" reservoir te bestellen voor de Classic toestellen (dit zijn de Senseo apparaten zonder opening met clips en zonder verstelbare gietmond). Dit Family reservoir maakt het mogelijk tien tot twaalf kopjes koffie te maken.

Snelheid is in geval van Senseo gegarandeerd. Wanneer u op de start/stop-knop drukt, neemt het opwarmen van het water ongeveer één minuut in beslag. Wanneer u vervolgens op de knop voor één tas drukt, duurt de bereiding van uw kopje koffie ongeveer 30 seconden. Als u op de knop voor twee tassen koffie drukt, duurt de bereiding iets langer dan één minuut om twee kopjes koffie te verkrijgen.

Hier vindt u een overzicht van de Senseo-producten die JM Bruneau in huis heeft. Het aanbod volstaat ruimschoots om de medewerkers van het bedrijf dagelijks een lekker kopje koffie te laten drinken.

De koffiezet Philips Senseo intense is het exclusieve systeem voor een perfect gedoseerde koffie, voorzien van een stevige schuimlaag. Het kopje koffie is buitengewoon lekker dankzij een perfecte dosering van water en koffie. Deze dosering garandeert een constante kwaliteit en smaak, alsook een dikke en luchtige schuimlaag. Het water verwarmt op een snelle manier in enkele minuten, een kopje koffie is klaar in amper 30 seconden. Het proces verloopt uiterst gemakkelijk: vul het reservoir (capaciteit van 6 tassen), plaats de capsule in de houder (2 capsules voor 2 tassen), kies de juiste knop (1 of 2 tassen) en de koffie is klaar. De inhoud van het reservoir bedraagt 75 cl, hetgeen overeenstemt met 6 tassen.

Daarnaast voorziet JM Bruneau uit het assortiment van Senseo nog een set bestaande uit 5 pakjes met 18 capsules Senseo classic, 100 suikersticks Senseo en 100 bekers en roerstaafjes. Een dispenser bevat 50 capsules, waardoor de medewerkers van het bedrijf op een makkelijke en snelle manier aan hun kopje koffie raken. Elke doos bevat 50 afzonderlijk verpakte capsules Aroma corsé.

De opbergdoos Senseo is bij uitstek geschikt om het aroma te bewaren van de koffie (in de vorm van dosetten). De sluiting gebeurt via een hermetisch deksel, zodat de kwaliteit van de koffie gegarandeerd blijft. Via een systeemliftje is het heel makkelijk om de dosetten omhoog te halen uit de doos. Andere voordelen zijn de gemakkelijke reiniging en het feit dat deze opbergdoos vaatwasbestendig is.

Als kantoorinrichter is JM Bruneau van alle markten thuis. Ook wat betreft de koffieproducten van Senseo kan u bij ons terecht.