header

Relatiegeschenken goed kiezenEcologie

Bedrijfsgeschenken staan toe de partners van uw bedrijf trouwer en belangrijker te maken. Raad en ideeën om ze goed te kiezen en zeker zijn dat ze bevallen.

Zich vooraf organiseren

Of ze nu gericht zijn aan klanten, handelaars, leveranciers of prospecten van een bedrijf, de geschenken die verstuurd worden met Kerst of bij een bepaalde gelegenheid (trouw, geboorte, verjaardag…) dienen om de beste medewerkers te bedanken en te belonen. Hun doel is een positief beeld te geven van uw bedrijf.

Talrijke gespecialiseerde sites of professionele ruimtes van grote merken staan u toe uw bestellingen via internet uit te voeren. Naargelang de gekozen producten kan u ervoor kiezen om ze in uw bedrijf te laten leveren of om ze rechtstreeks aan uw bestemmelingen te zenden.

In ieder geval bent u er best vroeg genoeg bij. De leveringstermijnen kunnen variëren van enkele dagen tot 3 weken.

De klassiekers : om zich niet te vergissen

Wijnkistjes, chocolade, bloemen, manden met lekkers, champagne, versierde balpennen… Dat zijn zekere waarden die steeds in de smaak vallen tijdens de feesten! Om u te onderscheiden van andere bedrijven, zet u best in op originaliteit van het design, de kwaliteit van de producten of het merkprestige.

Een andere optie: de personaliseerbare producten. Versierd met de naam en het logo van uw bedrijf zijn ze een manier om over uw merk te communiceren. Ook daarin heeft u keuze te over wat de dragers betreft. Verkies dingen die dagelijks gebruikt worden zodat de ontvangers ze zo vaak mogelijk onder ogen krijgen: agenda’s, muismatten, kalenders, USB-sticks…

Denk ook aan hightech artikels: optische muizen, webcams, digitale fotokaders en MP3-spelers zullen technofielen kunnen verleiden.

De nieuwe trends : om te verrassen

Om uw beste klanten echt te raken, waarom hen geen onvergetelijke ervaring aanbieden? Een sessie in de wellness, karting, een kookatelier of een vlucht met een luchtballon: de cadeauboxen zijn tegelijkertijd gepersonaliseerd en origineel. Kent u de smaak van uw bestemmelingen niet? Denk aan geschenkbonnen! Ongeacht het bedrag laten ze de keuze van de activiteit over aan diegenen die ze ontvangen.

Een gastronomische uitnodiging kan lekkerbekken ook steeds bekoren!

EEN TIP

Twijfelt u bij de talrijke personaliseerbare artikelen? Denk aan de ecologische en ethische voorwerpen, zoals gerecycleerde blocnotes en papier, rekenmachines op zonne-energie of fairtrade pennenhouders. Ze zijn praktisch en tonen aan dat uw bedrijf zich inzet voor de problemen rond duurzame ontwikkeling.