header

Rapesco – Merk in de kijkerBruneau

Rapesco is in Europa één van de toonaangevende bedrijven op het vlak van kantoormateriaal. Het bedrijf werd opgericht in 1957 en vandaag de dag worden de producten van Rapesco in meer dan 100 landen verkocht. De bedrijfsfilosofie was er altijd op gericht om producten van een hoge kwaliteit en een grote toegevoegde waarde te ontwikkelen.

Gezien het succes van het bedrijf lijkt dit opzet volledig te zijn geslaagd. Daarbij heeft Rapesco echter nooit de aandacht voor het milieu uit het oog verloren. Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn voor Rapesco dan ook geen loze woorden. Aan het milieuvriendelijk karakter van de producten wordt de hoogst mogelijke aandacht geschonken.

Uit het uitgebreide Rapesco assortiment biedt JM Bruneau deze producten aan:

  • Rapesco perforatoren: van perforatoren voor de student of het kleine kantoor (De Rapesco 810-P) tot professionele toestellen voor het zwaardere werk (het 4400 model – dat tot 150 pagina's perforeert)
  • Rapesco nietjesmachines. Ook hier is het aanbod zeer ruim: van de Flippa modellen die rechtop kunnen staan en dus plaats besparen over de kleurrijke Puffa nietjesmachines in doorzichtig PVC, de betrouwbare Marlin toestellen en de AV-79 voor het zwaardere werk. Een speciale vermelding ook voor de zgn. “long arm” modellen die u toelaten A4 bladen in het midden te nieten.
  • De Rapesco ontnieter is een handige tool om op een veilige manier nietjes te verwijderen zonder het papier te beschadigen.
  • De Rapesco plakband houders bestaan in twee varianten: een standaard model voor plakband van 19 mm. breed en een zwaarder “heavy duty” voor plakband met een breedte van 25 mm.
  • De metalen papierklemmen houden een bundel papier samen zonder nietjes.

De producten van Rapesco zijn uiteraard nadrukkelijk aanwezig in het aanbod van JM Bruneau. U kan bij ons terecht voor meer informatie, gewoon door hier te klikken.