header

Pritt: Merk in de kijkerBruneau

In de wereld van kleef- en lijmproducten is Pritt een naam waar we niet omheen kunnen. Het verhaal van Pritt begint in de late jaren 60 van vorige eeuw, wanneer de Duitse producent van cosmeticaartikelen Henkel een product ontwikkelde op basis van lippenstift. De ontdekking van dit product zette de wereld van lijm- en aanverwante producten op zijn kop.

Pritt is in de loop van de afgelopen tientallen jaren een begrip geworden in de sector van bureau-artikelen. Over een periode van 30 jaar werden ongeveer 1 miljard lijmproducten verkocht en de positie van Pritt op de markt voor lijmartikelen is er alleen maar sterker op geworden.

Het Pritt Type Assortiment is inmiddels sterk uitgebreid. Door regelmatig innovatieve nieuwe producten te lanceren, heeft Pritt een groot aantal lijmproblemen opgelost. Enkele voorbeelden van dergelijke opgeloste problemen: het zoeken naar het begin van de band, het moeilijk navullen en het wegglijden van de plakbandafrollers. Het Pritt Type assortiment combineert intelligente oplossingen met praktische toepassingen. Het wegglijden van de plakbandafrollers vormt daar een typisch voorbeeld van.

Een belangrijke ontdekking was die van de Correction Comfort Roller, die voor de consument zijwaartse correcties mogelijk maakt. De constante ontwikkeling van het Roller assortiment werpt duidelijk vruchten af, de Pritt Correction Comfort Roller haalde al een belangrijke award binnen. Met andere woorden: de producten van het bedrijf behoren tot de absolute top in hun sector. Wie kiest voor kwaliteit in de lijmsector, kiest automatisch ook voor Pritt.

JM Bruneau heeft uiteraard een uitgebreid aanbod van Prittartikelen in zijn gamma opgenomen. Dat aanbod omvat de belangrijkste Pritt-producten. Aarzel niet ons te contacteren voor meer advies. Bij JM Bruneau vindt u de volgende Pritt producten:

  • Pritt lijmstiften
  • Pritt correctierollers
  • Pritt lijmverdelers
  • Pritt correctiepennen
  • <Pritt plakband

Wie meer wil weten over de kwaliteiten van de lijmproducten van Pritt, kan bij JM Bruneau terecht. Als expert in kantoorinrichting zijn we tot in de kleinste details op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector van de lijmproducten. Wie meer informatie wil over deze boeiende wereld, kan via een simpele klik hier terecht.