header

Plooistoelen voor kantoorBruneau

Hoeveel uren per week spendeert een doorsnee werknemer van een bedrijf aan vergaderen? Het totaal aantal uren varieert uiteraard van bedrijf, maar in een gemiddeld bedrijf wordt toch al snel een paar uren per week vergadert. Belangrijk is dat zo’n meeting vruchten afwerpt, dat er op een efficiënte manier wordt vergaderd. De efficiëntie gaat met sprongen naar omhoog door de deelnemers de kans te bieden om in zo comfortabel mogelijke omstandigheden te vergaderen. Niemand zit graag urenlang in een ongemakkelijke houding, zeker niet wanneer het een belangrijke vergadering betreft.

In een lossere omgeving komen ideeën vaak veel makkelijker naar boven. Daarom is het misschien geen slecht idee om voor plooistoelen in plaats van voor gewone stoelen te kiezen. Vergaderen krijgt er alvast een andere dimensie door.

Wat is het belangrijkste voordeel van een plooistoel? De deelnemers aan de vergadering zullen zich op zo’n makkelijke stoel heel wat comfortabeler en vrijer voelen. Met een plooistoel is het ook makkelijker schuiven, zodat de collega’s zich veel sneller naar elkaar toe zullen draaien. Wat de interactie van de meeting alleen maar kan bevorderen. Veel bedrijven die een proef met plooistoelen hebben gewaagd, reageerden enthousiast. De resultaten van een meeting met plooistoelen overtroffen namelijk alle verwachtingen.

Zijn plooistoelen ook iets voor uw bedrijf? Bent u er anderijdzijds niet 100% zeker van of dit meubilair wel past bij het imago van uw bedrijf? In dat geval kan u om advies vragen bij JM Bruneau. Wij als gespecialiseerde kantoorinrichters zullen u met alle plezier verder helpen.

De plooistoel Scoop maakt deel uit van het gamma dat door JM Bruneau wordt aangeboden. Deze stoel is ultralicht, maar tevens ook ultramodieus en ultraplat. De zitting en rug zijn in polypropyleen, het onderstel en de buisstructuur in metaalgelakt aluminium. Het gewicht van de stoel bedraagt 3,5 kg, hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart of blauw.

Ook de plooistoel Primevert past in vrijwel ieder kader. Hij ziet er bijzonder degelijk uit met zijn stevige epoxygelakte metalen structuur. Het metalen gelakt buisvormig onderstel heeft een diameter van 20 mm. De zitting en de rug bestaan uit metalen lamellen.

Er is ook een plooistoel in vinyl beschikbaar, met drie verschillende manieren van afwerking. De hoogte van de rug bedraagt 15 cm, zowel de rug als de zitting zijn gevuld. Vanwege de keuze van het materiaal is onderhoud niet nodig.

Om af te sluiten zijn er nog de plooistoelen Super Comfort 2, gemaakt uit 100 % polyester CS onontvlambaar M1 of uit 100 % polypropyleen dat eveneens onontvlambaar is. Het metalen buisonderstel heeft een diameter van 25 mm, het zwart epoxylak is verchroomd of uit aluminium.

JM Bruneau heeft duizenden kantoorartikelen in voorraad en uiteraard ontbreken plooistoelen niet in onze catalogus.