header

Planningsborden – behoud steeds het overzicht over het geheelBruneau

Bij het gebruik van een planbord is het steeds belangrijk om het overzicht over het geheel te behouden. Dat geldt des te meer wanneer bij een bepaald project verschillende afdelingen moeten samenwerken. De taken en de objectieven van alle medewerkers afzonderlijk zullen duidelijk zichtbaar op het bord weergegeven worden. Om een zo optimaal mogelijk effect te bereiken, valt het gebruik van kleuren aan te bevelen.

Elke divisie krijgt zijn eigen kleur toegewezen, in die mate dat één eenvoudige blik op het bord volstaat om te weten wie binnen welke afdeling wat nog moet doen. Uiteraard worden ook de al verwezenlijkte objectieven duidelijk op het planbord weergegeven. Zeker bij grote projecten is het geen overbodige luxe om een algemeen verantwoordelijke voor het planbord aan te duiden. Op die manier behoudt u inderdaad het volledig overzicht over het geheel.

JM Bruneau heeft onder andere een multifunctioneel planbord van Acco in zijn assortiment opgenomen. Het model is bijvoorbeeld beschikbaar in de vorm van een draaiend planbord met muursteun voor maximaal 6 dubbelzijdige panelen van telkens 10 stroken per kant. Dit bord is voorzien van vaste banden en T-insteekkaarten met een breedte van 60 mm. De verschillende elementen worden los geleverd, de montage gebeurt echter op een zeer makkelijke manier. Er zijn 3 eenvoudige modellen beschikbaar: 5 banden zonder insteekkaarten met een breedte van 32,5 cm, 10 banden zonder insteekkaarten met een breedte 64,5 cm of 12 banden met insteekkaarten met een breedte 77 cm.

Aanbevelenswaardig is ook een multifunctioneel, plooibaar planbord van 2 x 10 banden met 1.000 T-kaarten. Dit bordt wordt afgesloten met een sleutel. Dichtgeklapt kan het planbord als witbord gebruikt worden. Een vergelijkbaar exemplaar is draaiend en voorzien van een muursteun voor maximaal 6 dubbelzijdige panelen (opnieuw met telkens 10 stroken per kant).

De Office planner is een compact en doeltreffend planbord, voorzien van 8 banden en 24 vakjes. Dit bord wordt geleverd met 700 Tkaarten van 60 mm, met 100 T-kaarten van 28 mm en met etiketten voor de titels. Het bord kan op alle ondergronden bevestigd worden, de afmetingen bedragen 48 x 48 cm. In dezelfde serie is ook een Weekly planner beschikbaar.

Een ander multifunctioneel, plooibaar planbord is zeer handig in het gebruik. Het is voorzien van 2 x 10 banden met 1.000 T-kaarten en kan met sleutel afgesloten worden. Dichtgeklapt kan het planbord eveneens als witbord gebruikt worden. In deze serie is ook een multifunctioneel, draaiend planbord verkrijgbaar, met muursteun voor maximaal 6 dubbelzijdige panelen (10 stroken per kant). De multifunctionele portefeuilles van JM Bruneau zijn eveneens verkrijgbaar met vaste banden en met T-insteekkaarten

JM Bruneau heeft de expertise in huis om het juiste advies voor uw bedrijf te geven met betrekking tot planborden. Deze sector is steeds in beweging, zodat we u steeds de laatste snufjes op de markt aanbieden. Hier klikken volstaat om meer aan de weet te komen.