header

Pilot – Merk in de kijkerBruneau

Al bijna een eeuw lang staat de naam Pilot synoniem voor vernieuwende oplossingen in de wereld van balpennen en andere schrijfproducten. Met zijn enorm uitgebreid aanbod is het bedrijf uitgegroeid tot de nummer twee in zijn sector.

Een greep uit het assortiment dat bij JM Bruneau beschikbaar is:

  • De Pilot balpennen worden gekenmerkt door een unieke ergonomische vormgeving, kleur en schoonheid. De inkt op olie basis staat garant voor een optimale schrijfbreedte tijdens het moeiteloos en vlekvrij schrijven.
  • De Pilot Frixion Rollers zijn gel balpennen die uitgewist kunnen worden door middel van een corrector op de pen.
  • De Pilot viltstiften worden voor vele toepassingen gebruikt. Pilot heeft voor die verschillende toepassingen een unieke techniek ontwikkeld. Dankzij de stervormige kern in de viltstiftpunten is zacht en stabiel schrijven mogelijk. Een optimale inkttoevoer zorgt op alle papiersoorten een kleurintensieve, dekkende lijn.
  • De Pilot markers gelpennen verenigen alle voordelen van een vulpen en balpen. Ze staan garant voor een soepele en licht schrijfervaring – ook op zuigende papieroppervlaktes. Door de verwisselbare vullingen zijn de Pilot gelpennen ook nog minder milieu belastend.
  • De Pilot markers bestaan in verschillende uitvoeringen: de permanent markers op basis van milieuvriendelijke methylalcohol, de whiteboard markers voor whiteboards en gladde oppervlakken, de OHP markers voor nauwkeurig en scherp onderlijnen en de lakmarkers voor sierteksten
  • De Pilot vulpennen: De meest opvallende en meest traditionele manier van zelfexpressie. Het uiterlijk, de waarde, de nostalgie, de stijl, het status symbool … Pilot verenigt het uitvoeren van esthetische vormen, nieuwe technieken, innovatie en traditie waardoor de Pilot vulpennen bij het soepel bewegen over het papier een buitengewoon aangenaam schrijfgevoel geven.
  • De Pilot vulpotloden hebben een technische precisie en tijdloze elegantie. De stiftgeleiding uit edelstaal is van een speciale fosfor-messing-legering voorzien, die ook na duizenden keren gebruikt te zijn, de stiften nauwkeurig geleidt en het slijtageproces minimaliseert.

Vanzelfsprekend zijn de Pilot-producten ook nadrukkelijk aanwezig in het aanbod van JM Bruneau. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds bij onze specialisten terecht.