header

Partner in bureaumateriaalBruneau

Bureaumateriaal van JM Bruneau

Elk kantoor heeft bureaumateriaal nodig en elk kantoor zoekt dan ook een betrouwbare leverancier. JM Bruneau is uw partner in bureaumateriaal: hier zijn enkele argumenten.

  • Ongeëvenaarde service – JM Bruneau draagt een onberispelijke service en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Bij ons bestelt u niet gewoon bureaumateriaal, wij denken ook met u mee om tot de beste oplossing te komen. Bel 070 22 26 26 en ervaar zelf hoe onze medewerkers u helpen in de keuze van het beste bureaumateriaal.
  • Ruim aanbod – Met maar liefst meer dan 150.000 kantoorartikelen vindt u gegarandeerd het bureaumateriaal van uw keuze. Kantoormeubilair, kasten, stoelen, tafels, informatica, klein bureaumateriaal, ... de lijst is te lang. Ontdek het volledige aanbod op onze site, bestel makkelijk in de e-shop of via telefoon.
  • Snelle levering – wij leveren alle bestellingen binnen de 24 uur op uw kantoor. Bestelt u voor minstens 74 euro exclusief BTW, dan levert JM Bruneau zelfs gratis in heel België. Voor bestellingen lager dan 74 euro worden de verzendingskosten forfaitair aangerekend: dat komt neer op 9,90 euro exclusief BTW. U kan ook kiezen voor levering op afspraak: geef gewoon bij uw bestelling aan wanneer u de levering precies wenst en wij houden er rekening mee.
  • Vlekkeloze dienst na verkoop – Voor JM Bruneau kiezen is niet alleen kiezen voor een leverancier van al uw bureaumateriaal, maar ook voor een professioneel team technici en administratieve medewerkers. U wil een herstelling laten uitvoeren, u heeft specifieke vragen omtrent het gebruik van bepaald bureaumateriaal of u wil gewoon een artikel omruilen? Aarzel niet: bel 070 22 26 26 en u wordt correct geholpen.
  • Niet tevreden, geld terug – U heeft zich vergist bij de bestelling van uw bureaumateriaal of u bent om welke reden dan ook niet tevreden over het gekozen artikel? Ruil binnen de 30 dagen na aankoop uw product kostenloos om of krijg uw geld terug.
  • De Totale Veiligheidsgarantie – Als klap op de vuurpijl stelt JM Bruneau u ten slotte zijn “Totale Veiligheidsgarantie” voor. Kiest u voor deze garantie dan kan u tot maar liefst 6 maanden na uw aankoop bureaumateriaal laten vervangen of terugbetalen. Dit geldt voor alle bureaumateriaal, zelfs als u het reeds uitpakte (informatica uitgezonderd), zelfs als u het al geïnstalleerd of gemonteerd hebt. JM Bruneau neemt alle kosten voor zich.