header

Parker balpennen - Merk in de kijkerBruneau

De balpennen van Parker zijn in de zakenwereld uitgegroeid tot een begrip, daar is iedereen het ongetwijfeld over eens. Het bedrijf heeft een aantal legendarische pennen ontworpen, met waarschijnlijk de Duofold als meest bekende. Het eerste model van deze pen, die mannelijkheid combineert met karakter en een gevoel van luxe, werd al in 1921 gelanceerd.

In de loop van zijn geschiedenis slaagde het bedrijf er steeds weer in om met succesvolle nieuwe pennen op de markt te komen. Het meest recente voorbeeld daarvan is de Premier, waar de ontwerpers van het bedrijf al hun know-how in verwerkt hebben. Een ander succesvol model is de Sonnet, die bekend staat om zijn gevoel van tijdloosheid. Daarnaast heeft Parker een breed aanbod aan pennen in huis die in elk bedrijf thuishoren.

De Urban Parker is een nieuwe generatie balpen die ergonomie met design combineert. Deze pen is ideaal voor wie imago en kwaliteit belangrijk is.

De metalen balpen Esprit Parker is een opvallende combinatie van innovatie en eigentijds minimalisme.

De balpennen van Parker ontbreken uiteraard niet in het gamma dat JM Bruneau ter beschikking stelt van zijn klanten. Wie op zoek is naar nog meer informatie, kan via een eenvoudige klik hier bij ons terecht.