header

Notitieboekjes en schriften voor alle behoeftenAankooptips

Het vertalen van gedachten, ideeën noteren of aantekeningen maken: dat vereist steeds een kwalitatieve ondersteuning. Schriften, notebooks of andere blokken… We houden ervan voor de korrel van hun papier, voor hun sobere of gekleurde omslag, voor hun perfecte grootte en hun afwerking zonder compromissen. Ontdek en adopteer het schrift of de notebook dat bij u past voor een ongeëvenaard plezier om te schrijven.

Zeer girly notitieboekjes

Violet, oranje, anijsgroen, framboos of eenvoudig muisgrijs… dit kleine boekje, praktisch en goed hanteerbaar, vindt zijn plaats in uw handtas en kan overal en op elk moment gebruikt worden. Het heet Rhodiarama en zal naar u lonken met de meerkleurige omslagen in kunstleder en zijn elastiek. U zal er niet meer van willen scheiden!

Businesswomen zullen misschien eerder een Beauty Daybook schrift van Oxford verkiezen. Ook daar springen de levendige kleuren in het oog. De witte of gelijnde pagina’s, de hoofdingen en de marges gewijd aan uw notities transformeren dit notitieboek in een perfecte assistent, zowel thuis als op kantoor. Met een omslag die zijdezacht aanvoelt, een bladwijzer en een opbergetui is de Beauty Daybook perfect voor al uw schetsen, uw to-do lijsten en alle soorten geheugensteuntjes.

Elegantie en karakter

Soberheid van de tinten, verfijning en aandacht voor detail zijn de kernwoorden van de Signature notitieboeken van Oxford. Ideaal voor een beter imago op kantoor, zal dit kleine schrift een onmisbaar accessoire worden! Naast een omslag in similileder en een logo in reliëf tooit hij zich met design kleuren, die er een echt “business journal” van maken. Dit notitieboek van groot formaat heeft een grijze voering binnenin, een koordbladwijzer en een onmisbare geheugensteun, die alle moderne mensen die steeds in beweging zijn zal bevredigen.

Iets klassieker en met een erg mannelijke look – maar absoluut chic en discreet – zijn de Rhodia zwarte of witte notitieblokken. Ze zullen essentieel zijn om snel en in alle eenvoud notities te nemen.

Een organisatie die steeds perfect is

De meest georganiseerde mensen kunnen niet anders dan de multifunctionele schriften appreciëren. Bij Atoma opent de doorschijnende omslag een foutloze indeling want het is volledig aanpasbaar. Binnenin kunnen bladen, tussenschotten en transparante hoesjes gestoken worden en verplaatst worden naar believen. U kan aantekeningen, reflecties en documenten mixen zonder dat ze door elkaar gehaald worden. Zowel thuis als op kantoor is alles gegroepeerd in eenzelfde schrift dat ongetwijfeld erg functioneel is!

Een all-in-one in felle kleuren

In de tijd van tablets en smartphones heeft dit polyvalent en vooruitstrevend schrift nog zijn plaats! Stel u een schrift voor met opbergetuis en geïntegreerde bladwijzers, verplaatsbare tussenbladen, uitneembare bladen en een penhouder… Licht en trendy, deze must van de all-in-one is gemaakt door Leitz en heet Be Mobile. En aangezien we graag wat zonneschijn en goed humeur in onze alledaagse voorwerpen brengen, is dit schrift verkrijgbaar in heldere kleuren. Kies vlug de uwe!

Bent u er eindelijk klaar voor om uw vroegere ouderwetse en smakeloze blocnotes te vervangen ? Dat begrijpen we! Het plezier van te schrijven zit, vandaag meer dan ooit, in het geluk te kunnen schrijven in een notebook dat bij u past. En laat ons niet vergeten dat het een blijk is van organisatie en efficiëntie om steeds een mooi schrift binnen handbereik te hebben…