header

Merkcartridges of gereconditioneerde inktcartridges?

Misschien hoorde u ook al spreken over hervulde, hervulbare of gereconditioneerde inktpatronen. Maar wat is dat precies en wat zijn de voor- en nadelen? En zijn ze ook interessanter dan merkinktpatronen? Ontdek de verschillen en maak een keuze die aangepast is aan uw noden.

Wat zijn de verschillen tussen de soorten inktpatronen?

  • Merkcartridges zijn volledig nieuwe inktpatronen van de fabrikant van uw printer. U koopt ze meestal bij een leverancier van kantoormateriaal.
  • Gereconditioneerde cartridges zijn gebruikte inktpatronen die in een speciaal centrum worden nagekeken en eventueel hersteld. Daarna worden ze gereinigd en opnieuw gevuld.

Voor- en nadelen van merkinktpatronen en gereconditioneerde inktpatronen Merkinktpatronen Gereconditioneerde inktpatronen Voordelen Gegarandeerde printkwaliteit Kleurvast Prijs Minder afval Minder schadelijke stoffen Nadelen - Prijs - Inktkwaliteit? - Kleurgetrouwheid? - Aangepast aan printertype en merk?

Hoe kiest u de juiste inktpatronen?

Weeg de voor- en nadelen van de merkpatronen en de hervulde inktpatronen af op basis van uw noden. Vindt u de prijs van de merkinktpatronen een belangrijk nadeel? Bedenk dat u al heel wat kunt besparen door de afdrukkwaliteit van uw document juist in te stellen. Voor een offerte is de kwaliteit van de print natuurlijk belangrijk, maar is dat ook zo voor een meetingrapport dat u aan uw collega’s wilt bezorgen?

Wilt u graag hulp om de juiste inktpatronen te kiezen? Dan kunt u terecht bij de Cartridge shop van JM Bruneau. De doeltreffende zoekmachine helpt u om snel uw keuze te maken uit meer dan 10.000 inktcartridges.

Links in volgorde van verschijnen:

  • http://www.jm-bruneau.be/nl/cartridgeshop
  • http://www.milieukoopwijzer.be/faq.php/53/