header

Mail Lite – Merk in de kijkerBruneau

Sealed Air is een multinational met als specialisatie verpakkingsmaterialen en –systemen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is onder andere marktleider in Fresh Food, Protective en Presentation Packaging. De activiteiten van Sealed Air zijn enorm uitgebreid, maar voor kantoorinrichting zijn vooral de enveloppen van dochterbedrijf Mail Lite de moeite waard. Ook in kantoren in de Benelux worden deze enveloppen overal aangetroffen.

De Mail Lite producten worden gekenmerkt door:

  • Een uitstekende productbescherming: de Mail Lite producten werden ontwikkeld om de door u verzonden producten optimaal te beschermen.
  • Praktisch en gemakkelijk te gebruiken: de enveloppen kunnen gemakkelijk beschreven worden met een standaard balpen en etiketten hechten zich gemakkelijk aan de envelop.
  • Ultra licht: Door het extra lichte karakter van de Mail Lite producten bespaart u op verzendingskosten.

We kijken op de eerste plaats naar de omslagen in witte kraft met luchtkussen voering. Deze zijn voorzien van een zachte voering zonder naad en werden extra versterkt opzij.

Naast enveloppen met luchtkussen bescherming, heeft Mail Lite ook beschermende enveloppen met schuimvoering.

De Mail Tuff beschermende enveloppen worden zijn beschikbaar in diverse formaten – van formaten geschikt voor het verzenden van CD's tot het formaat 35 X 47 cm.

Ook Mail Tuff is een vertrouwde naam in het assortiment van JM Bruneau. Deze kantoorinrichter is via een eenvoudige klik steeds bereikbaar voor meer informatie over de enveloppen van dit merk.