header

Lotus – Merk in de kijkerBruneau

De producten van Lotus Professional zijn wereldwijd bekend, maar minder algemeen geweten is dat het beursgenoteerde Georgia-Pacific Corporation de moedermaatschappij is van het Lotus-merk. Dit Amerikaans bedrijf is de grootste tissue-producent voor de Away-From-Home markt in de wereld. Onder het merk Lotus Professional commercialiseert Georgia-Pacific een breed aanbod aan hygiëneproducten en tafelpapier voor deze markt. Lotus Professional mikt, zoals de naam al doet vermoeden, hoofdzakelijk op zakelijke gebruikers in de brede zin van het woord.

De Lotus Jumbo dispenser en toiletpapier. De ideale oplossing voor drukbezochte toiletruimtes. De Jumbo rollen van Lotus Professional bevatten 21 maal meer papier dan een traditionele toiletrol en zijn verkrijgbaar in een 1-laagse en 2-laagse kwaliteit. De bijhorende dispensers zijn beschikbaar in metaal of kunststof. De dispensers zijn gemakkelijk afsluitbaar en het verwisselen van de rol is zeer eenvoudig.

De Lotus Smartone dispenser en toiletpapier. Deze oplossing combineert maximale efficiëntie (door de hoge capaciteit en het velper- vel systeem) met een stijlvol design en optimale hygiëne (door de volledig afgeschermde rol).

De Lotus enMotion handdoekverdeler is een gesofisticeerd handdoekrol systeem van Lotus Professional waarbij een eenvoudige handbeweging volstaat om automatisch een verse handdoek te doen verschijnen. De enMotion lijn is de ideale oplossing voor bedrijfsomgevingen waar hygiëne een absolute prioriteit is. U heeft volledige controle over het gebruik: zowel de lengte van de handdoeken als de tijdsafgifte en de sensorafstand kunnen door u ingesteld worden.

Het Lotus toiletpapier past in iedere toiletrolhouder. Traditioneel toiletpapier is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, van Joker Plus standaard toiletpapier over het Prestige 3-laags papier en de Bio variant.

Het Lotus Marathon handdoek systeem bestaat uit een moderne dispenser van stevig kunststof of metaal voor individuele handdoekjes. Marathon is ruimtebesparend en geschikt voor iedere toiletruimte.

De Lotus Reflex dispenser voor poetsdoeken biedt het poetspapier vel voor vel aan: hygiënisch, economisch én gebruiksvriendelijk.

Met de Lotus Optima dispenser voor gevouwen handdoeken krijgt elke toiletruimte meer uitstraling. Uw klanten werknemers en bezoekers zullen uw oog voor detail zeker waarderen en genieten van het comfort, het gemak en de hygiene die de Optima handdoeken bieden. De Optima handoeken zijn merkbaar dikker en zachter, absorberen uitstekend en zijn - ook als ze nat zijn - zeer sterk.

De Lotus keukenrollen: de praktische keukenhulp voor elk moment van de dag.

In de catalogus van JM Bruneau vindt u een uitgebreid aanbod aan Lotus-producten, voor ieder wat wils. Klik hier wanneer u meer wilt weten over het Lotus assortiment, we staan volledig tot uw dienst.