header

Loctite – Merk in de kijkerBruneau

Henkel, de bekende internationale specialist in consumentenproducten, hanteert als verkoopsslogan “A Brand Like a Friend". Deze slogan is zeker niet slecht gekozen, want de producten van dit bedrijf staan niet alleen bekend om hun naambekendheid, maar ook om hun gebruiksvriendelijkheid. De merken en de technologie van Henkel zijn er steeds op gericht om het leven van de gebruikers gemakkelijker, beter en mooier te maken.

Dat geldt ook voor Loctite, één van de bekendere merken die onder de Henkel-vlag thuishoren. Loctite staat op de eerste plaats voor lijm, maar onder deze merknaam worden ook nog enkele andere producten gecommercialiseerd.

Moederbedrijf Henkel is opgenomen in de Fortune Global 500, de lijst met de 500 grootste bedrijven in de wereld. Het hoofdkwartier van de Loctite-moeder is gelegen in het Duitse Düsseldorf. Wereldwijd telt Henkel 52.000 medewerkers, de producten van het bedrijf worden in 125 landen verkocht.

Bekijken we even de vloeibare Super Glue, verkrijgbaar in een tube van 3 g. Luttele druppels volstaan voor ogenblikkelijk superstevig lijmen op alle ondergronden. De Loctite Super Glue lijmt definitief in slechts 10 seconden.

De lijm Super Glue in precisie-applicatorflesje van 5 g beantwoordt grotendeels aan dezelfde kenmerken als de vloeibare Super Glue, maar beschikt over een veiligheidsdop en een uitgekiend doseersysteem waarmee precisielijmen een stuk eenvoudiger wordt.

De Loctite Easy Brush Super Glue is heel krachtige lijm die door middel van een bijgeleverd borsteltje op een gelijkmatige wijze kan aangebracht worden.

De Loctite Super Glue Control is een nog sterkere formule – volledig ontwikkeld met het oog op een nog grotere lijmkracht, bestand tegen dagelijks gebruik op vrijwel alle oppervlakken.

JM Bruneau heeft de producten van Loctite in de catalogus opgenomen. We kunnen u, indien gewenst, ook meer technische details verstrekken.