header

L'Oblique – Merk in de kijkerBruneau

L'Oblique AZ is meer dan een eeuw oud - deze specialist in hangmappen werd al 1893 opgericht. In 1985 werd het bedrijf een onderdeel van de Hamelin Group, één van de marktleiders in Europa op het vlak van kantoorproducten. Onder de vleugels van Hamelin heeft L'Oblique zijn wereldwijde expansie in versneld tempo kunnen verder zetten.

L’Oblique AZ geniet een uitstekende reputatie wat betreft innovatie en kwaliteit, getuige het behalen van het ISO 9001 certificaat. Het vlaggenschip van het bedrijf blijft echter het merk L’Oblique zelf. Ongeveer een derde van de omzet wordt in het buitenland gerealiseerd, het bedrijf is in bijna 80 landen actief. Het hoofdkwartier en de productiefaciliteiten zijn in Lyon gevestigd, waar jaarlijks 50 miljoen hangmappen gemaakt worden.

Uit het uitgebreide L'Oblique assortiment biedt JM Bruneau deze producten aan:

  • Ultimate polypropyleen hangmappen (voor laden en voor kasten): de decoratieve oplossing voor uw archivering. De kleurrijk Ultimate hangmappen bestaan in transparante en non transparante uitvoering. De mappen kunnen met behulp van drukknoppen aan elkaar vastgemaakt worden om de beschikbare kastruimte optimaal te benutten. Om de leesbaarheid van de labels te verbeteren, werden de labelhouders uitgerust met een plastic cover die een vergrotend effect heeft.
  • De Ultimate kraft hangmappen voor laden en kasten zijn gemaakt van sterk en duurzaam kraft, extra versterkt met katoenvezels. De oranje hangmappen zijn uitgevoerd in speciaal ontwikkeld Ph-neutrale kraft om beschadiging van uw documenten – ook bij langdurige bewaring – tot een absoluut minimum te beperken. De door L'Oblique ontwikkelde Velcro Link zorgt ervoor dat je meerdere dossiers aan elkaar kan vasthaken met behulp van een extra brede Velcro strook.
  • De L'Oblique Touareg ecologische hangmap is de meest milieuvriendelijke hangmap op de markt. Deze stevige hangmap wordt gemaakt uit 100% natuurlijk kraftpapier (gebruik makend van FSC gecertifieerd hout). Bij het productieproces worden kleurstoffen, zware metalen en chloor vermeden. Zelfs tot in de labelhouder wordt deze ecologische reflex doorgetrokken. De labelhouder wordt immers geproduceerd uit suiker en lactose en is 100% biologisch afbreekbaar.
  • De Class'n Go archiefdoos voor hangmappen is een draagbare archiefdoos in transparant polypropyleen. Deze oplossing is ideaal voor het thuiskantoor of voor het transporteren van dossiers.

De hangmappen van L'Oblique zijn uitermate populair in de bedrijfswereld. Het merk L'Oblique is vanzelfsprekend nadrukkelijk aanwezig in het gamma van JM Bruneau. Voor meer informatie over de hangmappen van dit merk kan u via een eenvoudige klik hier terecht.