header

Koophulp papierversnipperaarBruneau

Bij de aankoop van een papierversnipperaar is op de eerste plaats het beschikbaar budget richtinggevend. Welk bedrag wenst u in zo’n toestel te investeren? Het antwoord op deze vraag zal onder andere ook afhankelijk zijn van de hoeveelheid papier die uw kantoor ‘produceert’. Het heeft uiteraard weinig zin om een grote investering te doen wanneer die hoeveelheid papier minimaal is. Veel kantoren produceren echter veel papier... zij doen er dan ook goed aan om een krachtige papierversnipperaar te kopen. Een papierversnipperaar met te geringe capaciteit zal snel slijtagesporen vertonen. Hou uiteraard ook steeds rekening met het aspect veiligheid.

De shredder is een belangrijk onderdeel van de papiersnijder en moet zodoende regelmatig onderhouden worden. Mits een regelmatig onderhoud wordt de levensduur van dit onderdeel van de papierversnipperaar aanzienlijk verlengd. Het onderhoud gebeurt door middel van een mix van detergent en alcohol of azijn. Meng deze vloeistoffen in een recipiënt en kuis met behulp van een doek de shredder en andere vitale onderdelen van de papierversnipperaar. Stof kan met een droge doek worden verwijderd.

JM Bruneau heeft als specialist ter zake een groot aanbod aan papierversnipperaars in de catalogus opgenomen. Bovendien zijn we als geen ander geplaatst om uw bedrijf te adviseren bij de aanschaf van een papierversnipperaar. We stellen onze kennis daaromtrent graag ter beschikking van de klanten.

De papierversnipperaar Ideal 3103 is een model voor intensief gebruik. Dit toestel snijdt snippers tot A3 formaat en weigert nietjes noch paperclips. De versnipperaar maakt gebruikt van het SPS-systeem, deze elektronische veiligheid stopt het toestel automatisch wanneer de zak van de versnipperaar vol is. De elektronische bescherming van de deur en een stopzetting in geval van overgewicht garanderen eveneens de veilige werking.

De papierversnipperaar Ideal 2240 is een basis papierversnipperaar voor het kleine kantoor.

De versnipperaar HSM 70.2 snijdt in stroken. Met zijn krachtig vermogen verdient dit toestel een plaatsje in ieder kantoor. De versnipperaar treedt in werking bij papierinvoer en stopt automatisch. Bovendien is dit toestel thermisch beveiligd, wat ervoor zorgt dat het toestel wordt uitgeschakeld als de temperatuur in de motor te hoog oploopt. De HSM 70 snijdt strookjes van 3,9 mm, heeft een veiligheidsniveau 2 en een capaciteit van 4/5 bladen tegelijkertijd. De HSM 80 snijdt anderzijds strookjes van 3,9 mm of snippers van 3 x 25 mm, de veiligheidsklasse is 2/3, de capaciteit bedraagt 4/5 bladen tegelijkertijd.

De versnipperaar Shredstar werkt krachtig en geruisloos. Hij start en stopt automatisch na het plaatsen van een blad. De snijsnelheid varieert van 84 mm/sec tot 130 mm/sec, afhankelijk van het model. De capaciteit gaat tot 10 bladen van 70 g.

De versnipperaar HSM Securio 24 snijdt strookjes en is voorzien van een gleuf voor CD's.

De papierversnipperaar JM Bruneau is een basis versnipperaar voor kleine kantoren of thuiskantoren.

De papierversnipperaar JM Bruneau is een basis versnipperaar voor kleine kantoren of thuiskantoren.