header

Kartonnen dozenBruneau

Kartonnen dozen komen ruimschoots voor in het aanbod van JM Bruneau. Het zal u niet verbazen dat JM Bruneau als marktleider op het vlak van kantoorartikelen en meubilair een ruime selectie aan kartonnen dozen en aanverwante producten in het gamma heeft opgenomen.

Enerzijds biedt JM Bruneau een ruime keuze aan Amerikaanse kartonnen dozen aan: deze dozen zijn de meest bekende verpakking in rechthoekige vorm. Kenmerkend voor de Amerikaanse dozen is het feit dat ze gemakkelijk te vouwen zijn. De kleppen zijn praktisch af te sluiten met verpakkingstape. Amerikaanse kartonnen dozen zijn zeer veelzijdig. Ze worden vooral gebruikt voor het archiveren van documenten omdat ze – eens afgesloten met verpakkingstape – moeilijk nog te openen zijn. De Amerikaanse dozen zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Bovendien zijn de kartonnen dozen te verkrijgen met een enkelvoudige versie, een dubbelzijdige versie voor extra stevigheid en een driewandige versie – met een uitzonderlijk hoge weerstand tegen deuken, perfect aangepast voor lange en moeilijke transporten.

Naast de plooibare kartonnen dozen biedt JM Bruneau ook de Postpac dozen. De Postpac dozen zijn een praktische oplossing om pakketten via de post te versturen: ze zijn gemakkelijk in elkaar te plooien en te gebruiken, sterk, conform de Belgische en internationale postnormen en gemakkelijk te frankeren.

JM Bruneau biedt ook een uitgebreid assortiment van kartonnen dozen aan met een uitsparing voor het archiveren van A4 documenten.

De populaire archiefdozen in karton zijn te verkrijgen in verschillende formaten en uitvoeringen. Enerzijds zijn er de archiefdozen met klep voor A4-documenten en anderzijds bestaan er ook grotere dozen om de archiefdozen in op te bergen. Al deze artikelen zijn gemakkelijk op te vouwen en stevig genoeg om uw archief op een veilige manier op te bouwen.

De gemeente-archiefdozen zijn uiterst stevig en vervaardigd uit zwaar tweezijdig beplakt kraftkarton. De door u gearchiveerde documenten blijven volledig stofvrij. Zelfs het grijpgat in de rand van de doos is zo ontworpen om een minimum aan stof door te laten. De pHwaarde van het karton is neutraal zodat uw oude archief optimaal beschermd is tegen de mogelijke inwerking van zuren.

Heeft u graag wat meer info over het ruime aanbod aan karton dozen van JM Bruneau? Aarzel dan niet de productfiches van de karton dozen te bekijken of onze medewerkers te contacteren via telefoon (op 070/222626), email (info@jm-bruneau.be) of live chat om uw vragen te beantwoorden.