header

Kantoor benodigdhedenBruneau

JM Bruneau biedt bedrijven een ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden aan. Op de website kunt de 15000 artikelen meteen bestellen en de dag erna bij u op bureau laten leveren. Als u een papieren versie verkiest, kunt u snel en eenvoudig een catalogus laten bezorgen.

JM Bruneau heeft een ruim aanbod aan merkproducten van Dymo, Clairefontaine, Esselte, Avery, Pritt en Bic om er maar een aantal uit te selecteren. Naast deze bekende merken heeft JM Bruneau ook een alternatief huismerk voor heel wat kantoorbenodigdheden die een kwalitatief en betaalbaar alternatief vormen. Bovendien kunnen alle producten online worden besteld. U kunt ook steeds uw bestelling telefonisch plaatsen op het nummer 070/ 22 26 26 of per fax op het nummer 070 / 23 34 00 van maandag tot en met vrijdag (van 8 uur tot 18.30 uur).

Wat u ook zoekt voor uw kantoor, u vindt het bij JM Bruneau. Reeds meer dan 50 jaar is JM Bruneau een voorkeurspartner voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen dankzij het ruime aanbod aan kwaliteitsvolle en goedkope kantoorbenodigdheden en -meubilair, de uitstekende service en de rimpelloze dienst na verkoop.

Een greep uit het aanbod aan kantoorbenodigdheden:

  • Personaliseerbare kantoorartikelen: Bij JM Bruneau kunt u balpennen, potloden en andere producten laten bedrukken met uw eigen logo. Het volstaat om uw ontwerp door te sturen: wij zenden u de bedrukte producten terug.
  • Kleine kantoorbenodigdheden zoals Bic lijmstiften, Scotch tape, nietjesmachine, Trodat stempels, droge en vloeibare correctors en nog veel meer.
  • Een ruim assortiment aan presentatieproducten voor uw documenten: hoesjes, mappen, inbindmachines en plastificeermachines.
  • Alles voor het archiveren van documenten: van hangmappen over ringmappen en postsorteerbakjes.
  • Natuurlijk vindt u bij JM Bruneau een ruim aanbod aan balpennen, whiteboard markers, fluostiften en permanente markers.

Naast kantoorbenodigdheden kan JM Bruneau u een ruim assortiment aan kantoormateriaal en –meubilair aanbieden. Om het volledige assortiment van JM Bruneau te ontdekken, volstaat het om de rubrieken op onze website te bekijken. Geeft u de voorkeur aan de papieren versie van de catalogus? Geen enkel probleem: het volstaat om uw gegevens na te laten op het aanvraagformulier voor een papieren catalogus en we zenden u deze zo spoedig mogelijk toe.