header

KalendersBruneau

JM Bruneau is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van kantoormateriaal en –meubilair en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa. Via de website en de papieren catalogus heeft u toegang tot meer dan 15000 kwaliteitsartikelen voor kantoor: van kalenders tot papier, informaticamateriaal en meubilair.

Waarom kantoormateriaal kopen bij JM Bruneau?

  • Het ruime aanbod aan kwalitatief hoogstaand bureaumateriaal. Bij JM Bruneau vindt u alles voor uw kantoor.
  • Bij JM Bruneau staat de klant centraal. Heeft u extra vragen of wenst u advies voor u wenst te kopen? Een team van telefonische consultants staat voor u paraat.
  • De vlotte dienst na verkoop. Ook na de aankoop staan we u graag bij met raad en daad. De adviseurs en technici van onze Dienst na Verkoop zijn er om u uit de nood te helpen. Ze beantwoorden graag uw vragen over de juiste leveringsdatum, zorgen ervoor dat uw defecte toestel hersteld wordt en helpen u op weg bij technische problemen.
  • Twee jaar garantie. JM Bruneau selecteert voor u enkel de beste fabrikanten om zo steeds de beste kwaliteit te kunnen aanbieden. Alle producten worden bovendien uitgebreid getest door de interne kwaliteitsdienst. Zo kunnen wij – als een van de enigen op de markt – uitpakken met een minimale garantie van 2 jaar op alle producten die u bij ons koopt.

Bent u op zoek naar kalenders? Dan bent u bij JM Bruneau aan het juiste adres. Bij ons kunt u een uitgebreid assortiment aan kalenders bestellen zonder uw kantoor te verlaten – zowel op onze website www.jm-bruneau.be, als telefonisch op het nummer 070/222626 of via fax op 070/23 34 00.

Voor u overgaat tot de aankoop van kalenders is het belangrijk om na te gaan hoe gedetailleerd u de tijd wil indelen. Er is namelijk een groot verschil tussen kalenders waar u uur per uur kunt bepalen wat er te gebeuren valt of kalenders die een maandelijks overzicht bieden.

Misschien vindt u het ruime aanbod aan kalenders van JM Bruneau u wat overweldigend? Wie graag extra advies wil over de verschillende formaten en kenmerken, nodigen wij graag uit om telefonisch contact op te nemen met onze medewerkers (of via de online chat). We zijn uiteraard bereid om onze kennis en ervaring aan te wenden om u de kalender te bezorgen die u wenst.

Naast kalenders biedt JM Bruneau u een ruim assortiment aan kantoormateriaal en –meubilair aan. Om het volledige aanbod van JM Bruneau te ontdekken, volstaat het om de rubrieken op onze website te bekijken. Geeft u de voorkeur aan de papieren versie van de catalogus? Geen enkel probleem: het volstaat om uw gegevens achter te laten op het aanvraagformulier voor een papieren catalogus en we zenden u deze zo spoedig mogelijk toe.