header

Jelt – Merk in de kijkerBruneau

Jelt is een bedrijf dat reinigingsproducten voor informaticamateriaal commercialiseert en maakt als dusdanig deel uit van de Amerikaanse multinational ITW. De geschiedenis van het moederbedrijf gaat al terug tot 1912, zodat er binnen de bedrijfsmuren een grote dosis expertise werd opgebouwd.

Het moederbedrijf ITW Spraytec is gespecialiseerd in industriële systemen en in materialen en producten van hoge technische kwaliteit. ITW stelt meer dan 60.000 mensen te werk in 52 landen in vijf continenten. Jelt is als onderdeel van ITW Spraytec gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van kantoor- en informaticamateriaal.

De Jelt Boostair spuitbus is een krachtige ontstoffer voor computer voor het ontstoffen van alle computer hardware en kantoorapparatuur. Het ontwerp van deze spuitbus zorgt voor een snelle en volledige ontstoffing op moeilijk bereikbare plaatsen (zoals de binnenkant van een PC of server).

De Jelt Plasma Net is ontwikkeld om op een veilige manier flatscreens, plasma televisies of monitors en andere LCD-displays te reinigen. Deze spray verwijdert stof en vetvlekken van uw scherm zonder krassen en zonder de reflectielaag van uw scherm aan te tasten. Hij wordt optimaal gebruikt in combinatie met een niet pluizende droge doek.

De Jelt E-Net vapo zorgt voor een grondige reiniging van gevoelige oppervlakken, zoals LCD schermen. De E-Net Vapo voorkomt bovendien de stofophoping op uw scherm.

De Jelt Clavier Net reinigt het toetsenbord van uw computer, telefoon of printer. Deze spray verwijdert op een veilige manier stof en vuil van alle plastic of metalen oppervlakken en laat een beschermende antistatische film achter. Het reinigingsmiddel is milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar.

De Jelt Droog Gas ontstoffer wordt gebruikt voor het ontstoffen van alle computer- en kantoorapparatuur. Door gebruik te maken van droog gas wordt een grote kracht ontwikkeld en deze laat toe om op een grondige manier op moeilijk bereikbare plaatsen stof te verwijderen. Bovendien is deze ontstoffer zeer milieuvriendelijk.

De Jelt Visunet doekjes en schuimspray verwijderen alle vuil en vingerafdrukken op kunstof oppervlakken, zoals glas of gelakt metaal.

Het Jelt Tablonet reinigingsmiddel voor witborden verwijdert alle sporen van inkt op uw witbord. Het schuim hecht zeer goed op alle oppervlakken, zelfs verticaal. Dit reinigingsproduct laat geen sporen na en wordt best met een droge stofvrije doek verwijderd.

De Jelt E-Net vochtige reinigingdoekjes reinigen snel en doeltreffend delicate oppervlakken (zoals computerschermen).

De Jelt Buroclean is een antistatisch reinigingsproduct op basis van schuim. Dit product reinigt de extra vuile oppervlakken en verwijdert zelfs resten van lijm en etiketten op plastic en metalen ondergrond.

De Jelt-producten ontbreken uiteraard niet in het gamma van JM Bruneau. De experts van ons bedrijf kunnen u bovendien meer tips geven over reinigingstechnieken. Aarzel niet ons te contacteren.