header

Jalema - Merk in de kijkerBruneau

Jalema is een familiebedrijf dat vanaf de oprichting in 1947 uitgegroeid is tot één van de grootste producenten van professionele archiefsystemen in Europa. De hoofdzetel bevindt zich in het Nederlandse Reuver, waar ook de productie is gesitueerd. Daarnaast zijn er dochterbedrijven in Brussel, het Franse Briey en het Amerikaanse Elkridge. Het ISO 9001 gecertificeerde bedrijf telt ruim 150 werknemers.

In Nederland en België levert Jalema kantoorbenodigdheden aan de kantoorvakhandel, hoofdzakelijk op het gebied van opbergen, archiveren en presentatie. Jalema produceert het merendeel van de producten zelf en selecteert de rest bij zorgvuldig gekozen leveranciers. Er is een breed assortiment aan producten voor het business-to-business segment beschikbaar.

Vermelden we op de eerste plaats de rapportenmap Jalema, die het mogelijk maakt om rapporten te personaliseren. Deze handige rapportenmap in duurzame kunststof heeft een transparant voorblad waarin een A4-blad past, zodat het rapport een persoonlijke touch krijgt. De achterpagina heeft een insteekvak voor enkele losse documenten. De rapportenmap is voorzien van de flexibele zwarte Jalema clip die het tussenvoegen van bladeren heel makkelijk maakt.

De Jalema clips zijn eveneens in de catalogus opgenomen. Deze clips maken het mogelijk om snel documenten toe te voegen en uit de Secolor Clipmap te nemen. Zo wordt het mogelijk om deze documenten als een boek te doorbladeren.

De gemeente-archiefdoos van Jalema is uiterst robuust en vervaardigd uit zwaar tweezijdig beplakt kraftkarton (850 gr). De rillijnen breken ook na herhaaldelijk gebruik niet en de opgeborgen informatie blijft absoluut stofvrij. De metalen nippels en etiketten worden standaard bijgeleverd. De pH waarde van het karton is neutraal, zodat uw oude archief optimaal beschermd is tegen de inwerking van zuren.

Voor meer informatie over deze producten kan u uiteraard steeds bij JM Bruneau terecht, een eenvoudige klik hier volstaat om ons te contacteren.