header

Informatievitrines voor duidelijke communicatie binnen en buiten het bedrijfBruneau

We leven in een wereld waarin communicatie een steeds belangrijkere rol vervult. Van bedrijven wordt een ijzersterke communicatie verwacht, vertrekkende vanaf de eigen website van het bedrijf. Bij het verstrekken van die informatie gaan echter ook informatievitrines binnen en buiten het bedrijf een belangrijke rol vervullen. Bezoekers vormen dankzij deze vitrines zich met één oogopslag een beeld van het bedrijf dat zij gaan bezoeken.

Een bedrijf krijgt anderzijds dankzij deze informatievitrines de kans om zichzelf te positioneren. De bezoeker weet meteen waar het bedrijf in kwestie voor staat en krijgt een overzicht van de producten en/of diensten die worden aangeboden. De rol van deze informatievitrines mag dus niet onderschat worden.

Elke communicatiedeskundige kan u vertellen dat communicatie in de 21ste eeuw op de eerste plaats zeer duidelijk moet zijn. Dat betekent dat ook van informatievitrines mag worden verwacht dat ze er geen doekjes om winden: de noodzakelijke informatie moet kort en krachtig beschikbaar zijn. Communicatie is een vak apart en dus kan het zeker geen kwaad om beroep te doen op een specialist ter zake om een zo sterk mogelijke communicatie te verzekeren. Op het vlak van communicatie kan kantoorinrichter JM Bruneau alleszins een handje toesteken. Een sterke communicatie maakt in deze competitieve wereld het verschil.

JM Bruneau heeft verschillende soorten informatievitrines in het aanbod opgenomen, waaronder vitrines voor buiten en voor binnen, met of zonder veiligheidsglas, met schuif- en klapdeuren, met of zonder verlichting enzovoort. Op de eerste plaats heeft de kantoorinrichter een gekleurde informatievitrine voor buiten met 2 vellen beschikbaar. Deze vitrine is verkrijgbaar in twee formaten.

Vermelden we ook een buitenvitrine met klapdeuren, gekenmerkt door een zeer mooie afwerking. De klant heeft de keuze tussen 5 kleuren en 6 formaten wat deze waterdichte informatievitrine betreft. Esthetisch mogen deze vitrines alleszins gezien zijn: het kaderprofiel is in gelakt aluminium polyester. De opening in plexiglas geplaatst op silicone verzekert de waterdichtheid. De deur rust op pneumatische veren, omkeerbare geïntegreerde scharnieren in het kader garanderen extra veiligheid.

Een glazen uitstalkast in aluminium is bij de klanten vooral geliefd vanwege de excellente afwerking en vanwege de grote bestendigheid. Het raam is in mat glas van 4 mm dik, het kader in geanodiseerd aluminium. De hoeken zijn ingespoten met polycarbonaat. Een veiligheidsslot met 2 sleutels wordt meegeleverd, de wand is metaal gelakt en kan dus gebruikt worden om documenten met met magneten vast te maken.

Zeker de moeite waard is een minivitrine met 2 bladen, bij uitstek geschikt als drager van affiches. Het kader is in geanodiseerd aluminium, de dikte bedraagt 19 mm. De vergrendeling van het kader gebeurt met een sleutel, de schroeven worden meegeleverd.

We staan ook nog even stil bij een informatievitrine voor buiten met 8 bladen. Deze vitrine is erg stevig, ze laat documenten goed uitkomen. Het kader is in aluminium, geanodiseerd en met een dikte van 4,5 cm. Het veiligheidsglas heeft een dikte van 4 mm.

Voor meer advies voor informatievitrines (en voor een verdere blik op ons zeer uitgebreid aanbod) kan u terecht bij JM Bruneau.