header

Hulp bij het kopen van een flipover is altijd welkomAankooptips

In een modern kantoor is voor de flipover een belangrijke plaats weggelegd. Een meeting zonder gebruik van flipovers is quasi ondenkbaar worden. Zelfs bij een kort onderling overleg kunnen deze handige dingen een grote rol spelen. Precies vanwege hun cruciale rol bij alles wat met van ver of van dichtbij met vergaderen te maken heeft, is het belangrijk om bij de aankoop van een flipover de juiste keuze te maken.

Vanzelfsprekend is juist kiezen makkelijker gezegd dan gedaan. Meestal wordt pas achteraf beseft dat een ander model beter in de behoeften van het bedrijf had voldaan. Daarom is het keuzeproces van de flipovers een niet onbelangrijke fase in de inrichting van een kantoor. Laat u daarom vakkundig adviseren door een expert ter zake, zoals bijvoorbeeld JM Bruneau. U zal ons advies nooit beklagen, dat garanderen we.

Het aanbod omvat op de eerste plaats de conferentie flipover Nautile, handig in het gebruik en makkelijk te bedienen. Hij is bestemd voor een papierblok van 65 x 100 cm. De moeite van het vermelden waard zijn de kantelbare klem, de markeerhouder in donkerblauw polypropyleen, de verstelbare haakjes van 30 tot 50 cm en de telescopische voetjes gelakt in grijs metaal.

De flipover Universal is enerzijds zeer esthetisch en anderzijds praktisch in het gebruik. Hij is makkelijk te verplaatsen en regelbaar in een handomdraai. Deze flipover bestaat uit een stevig metalen frame met diameter van 5 cm, een gelakt onderstel en een gechromeerd bovenstel. Het witbord is uit gelakt staal. Deze flipover is uiterst stabiel, met een design onderstel in boogvorm voorzien van anti-kantelpoten in gelakt metaal. Dit onderstel neemt weinig plaats in, zodat de flipover overal inzetbaar is. Met zijn multipositioneerbare wieltjes is hij is uiterst mobiel. Praktisch is hij voorzien van schuin werkblad voor een groter schrijfcomfort. Hij kan worden gebruikt als flipover met papierblokken, maar ook om affiches te bevestigen via magneten. Een regelbare ophanging is voorzien voor aanpassing aan de papiersoort, de zijdelings uittrekbare draaglatten staan garant voor een groter werkoppervlak. Deze flipover wordt geleverd met 1 papierblok en 1 markeerstift voor wit papier.

Het flipover comfortmodel is beschikbaar in 3 kleuren om bedrijfsvergaderingen kracht bij te zetten. Het paneel is voorzien van een glanzend melaminalaagje van 10 mm. De flipover is uitgerust met een accessoirebakje, met een onderstel in vierkante buizen en met telescopische poten inclusief stop. Hij is regelbaar in de hoogte en inklapbaar. De totale afmetingen bedragen 182 x 68 cm. Geschikt voor papierblokken van 65 x 100 cm.

De flipover Shark is één van de aanraders uit ons aanbod. Een nieuw design heeft deze flipover met driedubbele gebruiksfunctie (papierblok, witbord/whiteboard of magnetische weergave) extra aantrekkelijk gemaakt. Het papierblok wordt vastgezet via een papierklem die makkelijk te vervangen is. Het witbord/whiteboard is gemaakt van witgelakte staalplaat voor gebruik van droog uitwisbare markers, wat tevens het gebruik van magneten mogelijk maakt.

De wereld van de flipovers is een wereld waar JM Bruneau zich goed in thuis voelt. U kan daarom bij ons altijd terecht voor alle mogelijke ondersteuning.