header

Hoge stoelen of krukken voor de werkplaatsBruneau

Bij de keuze van de samenstelling van het kantoormeubilair dienen steeds knopen doorgehakt te worden. Welke werktafels gaan we bestellen?, kiezen we voor meerdere modellen bureaustoelen?, welke vergadertafels zijn het meest functioneel?... Allemaal vragen waar een antwoord op geformuleerd moet worden. Een minder voor de hand liggende vraag is of er hoge stoelen of krukken voor het kantoor voorzien zijn.

Nochtans weegt het antwoord op die vraag zwaarder door dan men op het eerste gezicht zou denken. Geloof het of geloof het niet, hoge stoelen of krukken kunnen wel degelijk een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Veel hangt af van de aard van de activiteiten. Maar eigenlijk verdienen hoge stoelen of krukken voor de werkplaats in elk bedrijf hun plaats. De tijd is namelijk voorbij dat een kantoor een statische werkplaats is, waar iedereen ’s morgens achter zijn kantoortafel plaats neemt om daar pas ’s avonds weer achter vandaan te komen.

Een groot deel van de werkdag op de bedrijfsvloer is gevuld met activiteiten die zich niet noodzakelijk achter het computerscherm afspelen. Dat bekent dat ook de nodige variatie in het kantoormeubilair mogelijk is. Zodoende komt er bijvoorbeeld ook ruimte vrij voor functionele hoge stoelen of krukken. Voor de werknemers is het tijdelijk verlaten van hun bureaustoel overigens geen slechte zaak. Zij krijgen de kans om een andere houding aan te nemen, wat klachten in rug, nek en schouders helpt voorkomen.

Bestaat er ook in uw bedrijf behoeft aan hoge stoelen of krukken voor de werkplaats? In geval het antwoord op deze vraag (nog) niet helemaal duidelijk is, kan u beroep doen op de diensten van een ervaren kantoorinrichter als JM Bruneau. Onze expertise op het vlak van kantoormeubilair kan u helpen om antwoorden op al uw vragen te formuleren.

Het aanbod van JM Bruneau omvat op de eerste plaats hoge stoelen en krukken met gevulde zitting en leuning en met een stoffen bekleding. Het onderstel, inclusief de voetensteun, is in verchroomd metaal. De stoel is in de hoogte regelbaar, zodat comfort en stevigheid gegarandeerd zijn.

Een hoge houten atelierstoel met voetsteun is bijzonder praktisch in het gebruik. Hij is gemakkelijk te onderhouden, de zitting is regelbaar in de hoogte door middel van een pneumatisch wieltje. Een rotatie met 360° is mogelijk, wat wil zeggen dat de zetel volledig kan ronddraaien. Er zijn antislipvoetjes voorzien, terwijl de voetsteun regelbaar is in de hoogte.

Ook het gamma Werek is in het aanbod van JM Bruneau opgenomen. Het betreft een hoge houten kruk met voetsteun. Zowel de zitting als de rugleuning zijn in geverniste beuk.

We vermelden nog een set professionele stoelen uit polyurethaan, voorzien van een hoge kruk met verstelbare voetensteun. Deze stoelen werden speciaal ontwikkeld voor laboratoria, werkplaatsen en andere gespecialiseerde kantoren. De zitting en de rugleuning zijn volledig in zwart polyurethaanschuim vervaardigd, beiden zijn gemonteerd op een stalen plaat. De stoel is bestand tegen beschadiging door werktuigen, vonken, lichte zuren enzovoort.

Vanzelfsprekend kan u bij ons terecht voor hoge stoelen of krukken voor de werkplaats. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormateriaal in onze catalogus opgenomen, waaronder ook hoge stoelen en krukken.