header

Hoe kiest u uw stempel en wat zijn de opties ?Bruneau

In tegenstelling tot wat velen denken en desondanks het gedigitaliseerde tijdperk waarin we leven, worden stempels nog altijd veelvuldig gebruikt en besteld. Stempels kunnen bijvoorbeeld handig zijn voor magazijniers, chauffeurs of mensen die nog op regelmatige basis faxen versturen. De firma Bruneau werkt hoofdzakelijk met stempels van Trodat, dé wereldwijde referentie voor stempels allerlei.

Stempelsoorten

  • Voorgëinkte stempels: de vochtdoorlatende materie is doordrenkt met stempelinkt en kan duizenden markeringen doorlaten door eenvoudig toepassing van het 'stempelen'.
  • Automatische stempels: de stempel hervult zichzelf na elke stempelafdruk met de ingebouwde stempelcasette.
  • Apart: voor de afdruk dient men de stempel met inkt te vullen. Dit gebeurt met behulp van een inktkussentje.

Waaraan dien ik te denken bij mijn stempelkeuze ?

  • Wil ik al dan niet een tekst op de stempel ?
  • Welke inktkleur verkies ik ?
  • En in welke kleur moet de stempelkap zijn ?
  • Wat is het gewenste formaat van het tekstplaatje ?

Hierbij is het belangrijk dat u de afmetingen in onze catalogus of op onze website nakijkt. Indien u een keuze gemaakt hebt tekent u het kader best en plaats u hierin uw tekst in corresponderend formaat. Gelieve bij het bestellen ook expliciet te vermelden of u al dan niet wenst dat de tekst omkaderd wordt.

  • Wens ik een logo of handtekening toe te voegen aan de stempel ?

Bij handtekeningen wordt gevraagd om deze in 3-voud per post te versturen. Bij logo's wordt verwacht deze op te maken in formaat bmp, tif of pdf in minimum 600 dpi.

  • Hoe kan ik stempels bestellen ?

Dit kan via e-mail: perso@jm-bruneau.be, via fax 09/2417293 of per post: JM BRUNEAU NV, Kortrijksesteenweg 410, 9000 GENT.

  • Wat is de levertermijn ?

Bij gewone stempels is dit 7 werkdagen. Bij voorgeïnkte stempels bedraagt de levertijd 10 werkdagen.

De meest voorkomende stempels

1)Met mogelijkheid te personaliseren

Deze stempel bestaat in verschillende formaten en gaat van 1 lijn tot 12 lijnen.

Deze stempelset bestaat uit 1 set van 264 karakters van 4 mm. en 1 set van 328 karakters, 1 inktcassette, 1 pincet. Stempels beschikbaar in 2 versies: 4 lijnen, formaat 47 x 18 mm. of 5 lijnen, formaat 58 x 22 mm.

Bestaat uit metalen montuur met plastic bekleding en is zelfinktend (automatisch). Er is ook een kijkvenster om de afdruk van de stempel te bekijken. Deze stempel kent volgende variaties: de tekst en de datum in hetzelfde kleur zwart of de datum en de tekst in een verschillende kleur (blauw/rood). De datums worden ingesteld met de wieltjes en de stempel is in 4 formaten verkrijgbaar.

Werkt zonder stempelkussen en is goed voor 50.000 keurige afdrukken van perfecte kwaliteit. Bestaat in verschillende formaten en is verkrijgbaar in zwarte, rode en blauwe inkt. Voor tabellen, handtekeningen of logo's dient een supplement betaald te worden.

Verkrijgbaar in verschillende looks (plastic stempelkap in grijs, mango, muntgroen, blauw en rood). Heeft naast het rubberen stempelvlak ook een basis met antislipsysteem. Zoals bij de datumstempel met wieltjes is ook hier de tekst zichtbaar via een kijkvenster. Deze stempels gaan tot maximum 10 lijnen. Voor tabellen, handtekeningen of logo's dient een supplement betaald te worden. De inkt voor deze stempels is beschikbaar in het zwart, rood of blauw.

Vergelijkbaar met de zelfinktende stempels maar het aantal stempellijnen gaat maar tot 8 en de inkt is enkel in het zwart verkrijgbaar. Ook hier kan gekozen worden voor tabellen, handtekeningen of logo's mits betaling van een supplement.

2)Niet te personaliseren

beschikbare formules: Kopie, Aangetekend, Origineel, Vertrouwelijk, Prior, Herinnering.

De formule komt links van de datum. Beschikbaar in zwarte of rode inkt. De beschikbare formules zijn: Gefaxt, Ter informatie, Geldig tot, Aangemaand, Beantwoord, Verzonden, Ontvangen, Geboekt, besteld, Betaald p. bank, Betaald p. giro, Betaald p. kas.