header

Hoe gebeurt de keuze van schoolborden?Bruneau

Een vraagje: wat is het verband tussen een schoolbord en een kantoor? Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig en anderzijds misschien toch ook minder voor de hand liggend: een baan in een bedrijf is eveneens een eeuwig leerproces. De bedrijfswereld is continu in beweging en regelmatig zullen de werknemers zich daarom moeten bijscholen. Zo’n bijscholing gebeurt natuurlijk niet op dezelfde manier als die waarop we vroeger op de schoolbanken hebben leren lezen en schrijven. Maar hoe we het ook draaien of keren: schoolborden zijn en blijven didactisch materiaal. Het leerproces zal weliswaar aangepast zijn aan de bedrijfswereld, maar de basisprincipes blijven dezelfde.

Schoolborden kunnen uiteraard ook gebruikt worden bij meetings. Dat wil zeggen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn en dus hun nut dubbel en dik bewijzen. De aanschaf van een goed schoolbord zal een bedrijf zich zelden of nooit beklagen. Zo’n bord is voor tal van toepassingen bruikbaar.

Sinds onze schooltijd heeft de tijd niet stilgestaan, het aanbod op de markt voor schoolborden is in de loop van de jaren sterk uitgebreid. Wie up-to-date wil blijven, kan zich best tot een gespecialiseerde kantoorinrichter als JM Bruneau wenden. Daar verneemt u alles over zowel borden als over aanverwante producten.

Wat die bijproducten betreft, vermelden we op de eerste plaats een marker (droog) JMB voor witborden. Het aanbod omvat eveneens een navulbare magnetische bordenwisser die droog, proper en snel wist. Deze bordenwisser heeft een lange levensduur en kan gegarandeerd duizenden malen gebruikt worden met hetzelfde blok. Kenmerkend zijn het groot formaat (14,5 x 3,5 x 4 cm) en het feit dat een zeer groot oppervlak in één keer kan gewist worden.

Bij de schoolborden zelf besteden we allereerst aandacht aan een witbord uit gelakt staalplaat. Het standaardmodel heeft als afmetingen 90 x 60 cm, is geanodiseerd en van een aluminium kader voorzien. Als belangrijkste kenmerken vermelden we nog de afgeronde hoeken voor stiften, het wit gelakt schrijfoppervlak, de snelle bevestiging, het accessoirebakje en de garantie van 5 jaar.

Een tweede witbord is geëmailleerd en heeft als afmetingen 90 x 60 cm. De geëmailleerde metaalplaat is ovengehard op 800° C. Het bord is voorzien van een natuurkleurig geanodiseerd aluminium kader naar keuze en wordt geleverd met schroeven en accessoirebakje.

Ook het type bord met een zilverkleurige rand heeft als afmetingen 90 x 60 cm. De prachtige zilveren afwerking mag zeer zeker gezien worden, evenals de modieuze gemetalliseerde gekleurde kaders. De achterwand is in metaal, door de zilverkleurige afwerking is dit bord geschikt voor bedrijven die gebruikmaken van droog uitwisbare markers en magneten. De dikte van het kader bedraagt 32 mm, de muurbevestiging gebeurt via meegeleverde schroeven. Het bord wordt geleverd met een gebruikskit bevattende : 1 zwarte marker, 1 wisser die eveneens dient als markerhouder en 2 zilverkleurige magneten (diameter 16 mm).

Uiteraard is het aanbod van JM Bruneau veel uitgebreider. Klik hier voor meer informatie over schoolborden.