header

Het optimaal gebruik van planborden op kantoorBruneau

In de bedrijfswereld is planning een absolute noodzaak. Zowat alle bedrijfsactiviteiten moeten in planvorm worden gegoten, om toch min of meer een overzicht over het geheel te behouden. Dit geldt des te meer voor grotere projecten, waar meerdere werknemers bij betrokken zijn. Zonder een goede planning zal dergelijk project namelijk regelmatig dreigen te ontsporen. Een goede planning is uiteraard onmogelijk zonder een optimaal gebruik van planborden op kantoor.

Op het planbord kan het volledige project tot in de details uitgewerkt worden. Bovendien hoeft de tekst niet gewist te worden. Een regelmatige update is mogelijk, zodat één blik op het planbord volstaat om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen bij de afhandeling van het project.

Het optimaal gebruik van een planbord houdt dan ook in dat het op elk moment actueel blijft. Vaak is het verstandig om iemand aan te duiden die verantwoordelijk is voor de actualisering van het planbord, op die manier wordt een constante opvolging gegarandeerd. In het digitale tijdperk is een digitale versie van het planbord weliswaar een goed idee, maar voor de constante opvolging is toch ook het klassieke planbord nog steeds onmisbaar.

Speciaal voor multifunctionele planning heeft JM Bruneau een planbord met 12 kolommen beschikbaar, uitgerust met vaste banden en met Tinsteekkaarten. Het bord is voorzien van 2 houders die een stevig muurpaneel ondersteunen. Fiches van 60 mm zijn in 10 kleuren verkrijgbaar: wit, blauw, grijs, geel, roze, bruin, oranje, rood, groen, violet. De elementen worden los geleverd, de montage gebeurt op een eenvoudige manier. Er zijn 3 eenvoudige modellen beschikbaar: met 5 banden zonder insteekkaarten, met 10 banden zonder insteekkaarten of met 12 banden met insteekkaarten breedte.

Ook een multifunctioneel, plooibaar planbord is zeer handig in het gebruik. Het is voorzien van 2 x 10 stroken met 1.000 T-kaarten en kan met sleutel afgesloten worden. Dichtgeklapt is gebruik als witbord mogelijk. In deze serie is ook een multifunctioneel, draaiend planbord verkrijgbaar, met muursteun voor maximaal 6 dubbelzijdige panelen (10 stroken per kant). De multifunctionele portefeuilles van JM Bruneau zijn eveneens verkrijgbaar met vaste banden en met T-insteekkaarten

Het magnetische planbord Exacompta kan zowel worden gebruikt voor de wekelijkse als voor de maandelijkse of de jaarlijkse planning. Het bord is zeer praktisch in het gebruik en maakt het organiseren van plannings op een eenvoudige manier mogelijk. Vanwege zijn gering gewicht is het bord ook het meest soepele middel om plannings te vervoeren, bijvoorbeeld naar een andere werkplek. De gemetalliseerde steun voor het papier laat de plaatsing van gekleurde magneten toe. Het vernist oppervlak maakt droog uitwissen mogelijk en dit zowel recto als verso (verso wit kan gebruikt worden als bord). Het planbord wordt geleverd met volledige gebruikskit : 1 blad met 120 voorgesneden magneten (mogelijkheid tot droog uitwisbaar schrijven) 1 opbergdoos voor magneten 1 droog uitwisbare marker zwart.

JM Bruneau heeft in de loop van de jaren een grote ervaring opgebouwd met planborden, ervaring die we graag ter beschikking van onze klanten stellen. Een eenvoudige klik volstaat om meer aan de weet te komen.