header

Gegarandeerd professionele en onfeilbare prints!Aankooptips

Sofie, directiesecretaresse in een klein postorderbedrijf, is uiterst tevreden over de ontelbare functies van de nieuwste HP-printer, de HP Officejet Pro X. Ze gebruikt hem werkelijk voor alles! Hier volgt het bewijs…

Jan, de baas van Sofie, verwacht vandaag bezoek van een potentiële nieuwe partner, die hem zijn producten komt voorstellen. Als directiesecretaresse is het één van de taken van Sofie om de bezoekers als eerste te verwelkomen. Uiteraard verloopt de begroeting steeds op een uiterst aangename en professionele manier. Aangezien Jan haar als zijn ware rechterhand beschouwt, is het belangrijk dat ze direct een goede indruk maakt en een positief beeld van de onderneming overbrengt. Net voor de bezoeker aankomt, zorgt Sofie er al voor dat de ontvangstruimte er tip top in orde uitziet. Ze voorziet alvast koffie, warm water voor thee, koekjes,…Tot ze ineens merkt dat mijnheer Durant, de partner in kwestie, op punt staat binnen te komen.

Sofie: “Goeiemorgen mijnheer Durant, en hartelijk welkom! Wenst u al iets te drinken? Een kopje koffie of wat thee?” Mijnheer Durant: “Goeiemorgen juffrouw, graag een theetje voor me. Maar mag ik u eerst even een grote gunst vragen?” Sofie: “Uiteraard mijnheer! Waarmee kan ik u van dienst zijn?” Mijnheer Durant: “Het is best een beetje gênant voor me. Deze morgen ben ik zeer vroeg vertrokken en helaas heb ik vergeten de overeenkomst af te drukken die ik zo dadelijk aan uw verantwoordelijke moet voorstellen. Is het eventueel mogelijk dat u het document voor me uitprint? U kunt het terugvinden op deze USB-sleutel.” Sofie: “Maar natuurlijk, dat is geen enkel probleem! Maakt u zich geen zorgen, dat zal maar enkele seconden in beslag nemen!”

Sofie steekt onmiddellijk de USB-sleutel in de poort aan de voorkant van haar printer, de HP Officejet Pro X, die in de ontvangstruimte staat. Ondertussen volgt mijnheer Durant haar handelingen vol verbazing en verwachting. Dankzij het aanraakscherm ziet Sofie direct de verschillende bestanden staan en vindt ze snel degene terug die moet afgedrukt worden. Met haar vinger drukt ze op “Enter” en klaar is kees! De slides van mijnheer Durant komen één voor één uit de printer… Discreet en doeltreffend: wat een geluk voor mijnheer Durant! Stelt u zich eens voor dat Sofie eerst naar haar bureau moest gaan om haar computer aan te zetten, de USB-sleutel erin te steken en dan alles af te drukken,…Dan zou mijnheer Durant misschien te laat geweest zijn voor zijn afspraak!

Handige tip: De meeste HP-printers uit de reeks HP Officejet Pro en Officejet Pro Serie X beschikken over een USB-poort. Dit heeft twee voordelen, namelijk:

  • U kunt onmiddellijk bestanden vanaf een USB-sleutel afdrukken
  • U kunt gescande bestanden snel op de USB-sleutel opslaan