header

Fotokaders – verschillende modellen voor verschillende doeleindenBruneau

Van een modern kantoor wordt verwacht dat het warm en gezellig is, zodat bezoekers een comfortabel gevoel krijgen vanaf het moment wanneer ze de inkomhal betreden. De inrichting van de kantoorruimte is dus erg belangrijk. Een paar moderne schilderijen van uitstekende kwaliteit kunnen bijvoorbeeld wonderen doen. Vergeet ook de planten niet, de verlichting, de kaders met nuttige info voor het bedrijf enzovoort.

Ook fotokaders horen vast en zeker thuis op de werkvloer. Een bedrijf kan fotokaders onder andere gebruiken voor de inrichting van de kantoren en de inkomhal. Er zijn verschillende soorten fotokaders beschikbaar, bij een gespecialiseerd bedrijf als JM Bruneau zijn tevens ook verschillende bevestigingssystemen voor fotokaders verkrijgbaar.

Welke foto’s horen thuis op de werkvloer? Interessant en praktisch zijn steeds een serie fotokaders met foto’s die iets vertellen over de activiteiten van het bedrijf. Daardoor krijgen bezoekers onmiddellijk de kans om kennis te maken met activiteiten, producten, diensten enzovoort. Aan de hand van fotokaders is het mogelijk om vanaf de inkomhal een chronologisch beeld op te bouwen van het bedrijf. Creatieve geesten tussen de medewerkers kunnen zich hier uitleven, laat hun fantasie maar de vrije loop.

Onze blik viel op een kader in hout (21 x 29,7 cm), gecertificeerd door het FSC. Het label van het Forest Stewardship Council of FSC garandeert bij deze massief houten kaders de combinatie tussen esthetiek en respect voor het milieu. Enkele opvallende kenmerken zijn het lijstwerk met een breedte van 1,5 cm, het raam in plexiglas, de rug in hout met 2 klemmen voor vastklemmen (vertikaal of horizontaal). Het kader is verkrijgbaar in gelakte of verniste afwerking, met 3 kleuren naar keuze (natuur,blauw,terracota). Er zijn 4 formaten beschikbaar: 21 x 29,7 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm en 50 x 70 cm.

Een mooie lijst is ook de Profil, met afmetingen van 50 x 70 cm. Deze fotokader is bij uitstek geschikt om de kantoren of de werkvloer van het bedrijf te personaliseren en te versieren. De lijst is gemaakt in onbreekbaar organisch glas. De kader is omdraaibaar, met 1 antireflecterende kant en 1 glanzende kant. De dikte is 19 mm. De Profil wordt geleverd met karton van 3 mm dik, met een wit presenteerblad en kan horizontaal of verticaal bevestigd worden. Qua kleuren zijn 5 mogelijkheden beschikbaar: zwart, rood, blauw, zilver of witgelakt.

Bijzonder interessant is ook een rail met kit voor muurbevestiging, geschikt voor alle borden, afficheringspanelen, plannings enzovoort. De kit wordt gemonteerd met een rail die zich vastzet op het hoge deel van de muur, waarop de haakjes geschoven worden met in de hoogte een regelbare zelfstoppende rem. De draagkracht bedraagt 30 kg per haak. Het systeem wordt geleverd in een kit bevattende: 1 rail van 2 cm met vijzels en bevestigingsbar, 3 vijzels van 1,50 m in staal en 6 haken die autoblokkerend zijn. Deze laatste zijn in polycarbonaat en transparant, het is mogelijk om meerdere haken te bevestigen. De rails kunnen gemakkelijk op de gewenste lengte worden afgesneden.

Een gespecialiseerde kantoorinrichter als JM Bruneau heeft uiteraard ervaring met fotokaders. U kan bij ons dan steeds terecht voor advies, met een aantal concreet bruikbare tips helpen we onze klanten een heel eind op weg. Klik hier om meer aan de weet te komen.