header

Fellowes – Merk in de kijkerBruneau

Fellowes heeft wereldfaam verworven als producent en verkoper van kantoormachines, oplossingen voor archivering en technologische accessoires. De producten van dit bedrijf maken het de medewerkers van uw bedrijf mogelijk om veiliger, beter georganiseerd en productiever te werken.

Kwaliteit en innovatie zijn twee van de basisprincipes van het bedrijf. Het Fellowes-team laat zich leiden door degelijke waarden en natuurlijk ook door zijn rijke traditie. Streefdoel is steeds om sterke, duurzame relaties met de klanten en leveranciers op te bouwen.

Fellowes kent een lange traditie, want Harry Fellowes richtte het bedrijf al op in 1917. Het eerste product waren destijds de befaamde Bankers Box-archiefdozen. Met de veranderende kantooromgeving veranderde ook Fellowes. Het bedrijf werd actief op nieuwe markten, zoals technologie accessoires, en introduceerde innovatieve producten, zoals de eerste persoonlijke papierversnipperaar.

JM Bruneau biedt volgende Fellowes producten aan:

  • De Fellowes Quasar Wire inbindmachine met metalen bindringen. Deze inbindmachine voor kleine kantoren kan tot 130 bladen inbinden met metalen bindringen. Dit toestel staat garant voor stevige inbindresultaten
  • De inbindmachine Pulsar Fellowes met plastic bindringen is speciaal ontworpen voor gebruik in kleine tot middelgrote bedrijven. Dit toestel bindt tot 300 vellen bij gebruik van bindruggen van 38mm.
  • De elektrische inbindmachine Galaxi: deze inbindmachine werd ontwikkeld voor inbinden met plastic bindruggen in grote kantoren. Deze inbindmachine bindt tot 500 vellen.
  • De Fellowes plastificeermachines werden uitgerust met het 100% Jam Free system dat ervoor zorgt dat uw papier niet komt vast te zitten in het lamineertoestel. De Fellowes Venus is een veelzijdige lamineermachine voor regelmatig gebruik. Deze plastificeermachine plastificeert documenten tot A3 en is uitgerust met een LCD interface en Easy-Access openingsmechanisme dat het onderhouden van de machine eenvoudig maakt.