header

Energizer - Merk in de kijkerBruneau

Energizer Holdings heeft als missie de klanten van interessante oplossingen te voorzien op het vlak van (herlaadbare) batterijen, zaklampen en aanverwante artikelen. Streefdoel is daarbij om producten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit aan te bieden. Het bedrijf staat bekend om zijn open cultuur. De werknemers lossen in teamverband problemen op, waardoor nog beter aan de behoeften van de klanten tegemoet wordt gekomen.

Beslissingen over nieuwe technologie worden in onderlinge samenspraak door een team van ingenieurs genomen. De ervaring heeft uitgewezen dat producten op dergelijke basis ontworpen steeds goed in de markt liggen. In de kantoorwereld is Energizer op vele markten aanwezig, ook in het gamma van een gespecialiseerd bedrijf als JM Bruneau.

De Energizer Ultimate is een lijn van de krachtigste Energizer alkaline batterijen, speciaal ontwikkeld voor draagbare cd-spelers, digitale camera's en palmtop computers.

De Energizer Ultra batterij is een betrouwbare en langdurende krachtbron voor alle apparaten in uw dagelijks leven - zaklantaarns, rookmelders, speelgoed, radio's, cd-spelers, afstandsbedieningen en elektronische spelletjes.

De Energizer Ultimate Lithium batterijen leveren topprestaties voor toestellen met een hoog energieverbruik, zoals digitale camera's, MP3-spelers en draagbare LCD-TV's. Met de Energizer Lithium batterijen neemt u met uw digitale fototoestel tot 630 foto's – in vergelijking met 90 foto's met een standaard alkaline batterij.

Naast de standaard batterijen biedt JM Bruneau ook speciale batterijen voor horloges en batterijen voor rekenmachines aan.

De herlaadbare Energizer batterijen zijn een ideale oplossing voor wie de natuur, tijd en geld wil sparen. De batterijen kunnen honderden keren herladen worden zonder aan kracht in te boeten. Deze batterijen zijn te verkrijgen in alle gangbare modellen.

Energizer biedt ook een uitgebreid assortiment rechargers voor herlaadbare batterijen aan – van kleine reismodellen tot universele chargers voor gebruik thuis en op kantoor.

De Energizer zaklampen en led lampen staat garant voor een uiterst krachtige en efficiënte draagbare verlichting.

De batterijen, LED-lampen en andere producten van Energizer zijn ook in het assortiment van JM Bruneau opgenomen. Als experts in kantoorinrichting kunnen we onze klanten ook alle bijkomende informatie verstrekken.