header

Ecover – Merk in de kijkerBruneau

Ecover is actief in de ontwikkeling en de productie van ecologische was- en reinigingsmiddelen. Het bedrijf heeft in zijn marktsegment op relatief korte termijn een sterke positie uitgebouwd en dit hoofdzakelijk op basis van twee factoren: de efficiëntie van het gamma – dat niet moet onderdoen voor die van de conventionele merken - en de consequente ecologische aanpak, met eerbied voor mens, dier en milieu.

De producten van Ecover worden gemaakt op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen en mineralen. Zij worden op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd in een unieke ecologische fabriek.

Ecover werd in 1980 in België opgericht. Van bij de start was Ecover een pionier binnen zijn sector. Het bedrijf pakte uit met een fosfaatvrij wasmiddel nog vóór fosfaten als een probleem voor het milieu werden erkend. Momenteel is Ecover uitgegroeid tot de grootste producent van ecologische was - en schoonmaakmiddelen. Naast de hoofdzetel te Malle, bij Antwerpen-België, heeft Ecover vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De producten van het merk worden in meer dan 26 landen te koop aangeboden.

Uit het Ecover aanbod biedt JM Bruneau volgende producten aan:

  • Het Ecover waspoeder. Dit wasproduct is volledig en snel biologisch afbreekbaar en heeft een minimale impact op het waterleven. Bovendien is het wasmiddel geschikt voor zowel wit als gekleurd wasgoed.
  • De <lin>Ecover handzeep. Een fles met doseerpomp en 250 ml handzeep Ecover reinigt de handen in alle zachtheid. De zeep is zeer geschikt voor een gevoelige huid en bevat een fris, natuurlijk parfum.
  • De Ecover vaatwas tabletten zorgen voor een hygiënische en grondige reiniging van uw vaat met een minimale impact op de natuur.
  • De Ecover toiletreiniger reinigt, ontkalkt en verfrist uw toilet op bsis van natuurlijke componenten.
  • De Ecover ecologische allesreiniger Ecover beschikt over een fris parfum. Hij is geschikt voor elk wasbaar oppervlak en zorgt voor een onberispelijk resultaat. De allesreiniger is uiteraard gemaakt op basis van natuurlijke en minerale componenten die snel en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Er is met andere woorden sprake van een slechts minimale impact op het (water)milieu.
  • Het Ecover afwasmiddel Ecover is vriendelijk voor de huid en het milieu. Dit afwasmiddel reinigt diep en grondig, laat geen chemische resten achter en is volledig biologisch afbreekbaar.
  • De Ecover ruitenreiniger zorgt voor perfect schone ruiten, spiegels en chroom.
  • Het Ecover-aanbod is ruimschoots vertegenwoordigd in de catalogus van JM Bruneau. Overtuig uzelf en neem contact met ons op.