header

Dymo Labelwiters Printers zorgen voor een revolutie op kantoorBruneau

Dymo LabelWriter Printers bieden de kans om op een eenvoudige en professionele manier kwaliteitsvolle labels te drukken en dat aan een snelheid die moeilijk te evenaren valt. Met deze labelwriters kan u labels rechtstreeks van de computer afprinten via een USB-connectie of u kunt de labelprinter aansluiten op uw netwerk, zodat meerdere personen binnen het bedrijf de labelprinter kunnen gebruiken. Het is mogelijk om labels van verschillende stijl en van verschillende afmetingen te drukken.

Dymo printers maken gebruik van een geavanceerde thermische afdruktechnologie om af te drukken op speciaal behandelde labels of speciale thermische tapecassettes. Dit betekent dat u nooit toner, inktpatronen of linten hoeft te vervangen om labels af te drukken.

De Dymo Labelwriters helpen u brieven te adresseren, verzendlabels te maken, dossiermappen, CD's/DVD's, videobanden en pakketten van een label te voorzien en naamkaartjes te maken. Met een beetje verbeelding zult u honderden manieren kunnen bedenken waarop de labelprinter uw werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

De bijgeleverde Dymo Label Software laat u toe om op een flexibele, eenvoudige en snelle manier etiketten te ontwerpen. U krijgt de volledige vrijheid om labels te ontwerpen met uw eigen logo, lettertype of barcode. Het softwarepakket biedt ook de mogelijkheid om uw adressenbestand te importeren en kan in veelgebruikte programma's zoals Microsoft Word en Microsoft Excel geïntegreerd worden.

De LabelWriter 400 is het eerste veelbelovend product van de 'next generation' serie van Dymo. Deze etikettenprinter drukt tot 40 etiketten per minuut. Deze LabelWriter is PC- en Mac-compatibel en uitgerust met een USB-aansluiting... Het afdrukken van etiketten was nog nooit zo eenvoudig.

De LabelWriter Duo combineert het beste van twee Dymo labelwerelden. Dit is de meest veelzijdige labelprinter ter wereld. Deze printer kan zowel linten als etiketten printen.