header

Documenthouders – omdat informatie belangrijk isBruneau

Of we het nu graag horen of niet: we leven in een wereld waarin informatie steeds belangrijker wordt. Internet heeft de drang naar meer informatie alleen nog maar versterkt. Zeker in de bedrijfswereld is informatie een troef geworden waarmee het verschil kan worden gemaakt. Pientere bedrijfsmensen zullen dan ook geen kans onbenut laten om extra informatie op te steken.

Bezoekers van een bedrijf worden meestal aan de onthaalbalie door de receptionist(e) wegwijs gemaakt, waarna hun contactpersoon wordt gewaarschuwd. In afwachting van diens beschikbaarheid wordt de tijd vaak doorgebracht met het doorbladeren van de tijdschriften die aan de onthaalbalie in documenthouders zijn aangebracht. Maar die documenthouders kunnen nog andere doeleinden hebben: voorstelling van producten, een bedrijfspresentatie enzovoort. Dat betekent dat er ook verschillende soorten documenthouders – mobiel, vast, om aan de muur te bevestigen, om op toonbank of balie te zetten – verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er natuurlijk ook een breed aanbod aan documenthouders voor de medewerkers zelf beschikbaar.

Welke documenthouders voor uw bedrijf interessant zijn, is afhankelijk van de aard van de activiteiten. Niet alleen de keuze van de documenthouders is belangrijk, in een aantal gevallen moet ook aan de plaatsing extra aandacht besteed worden. Bedrijven die op een duidelijke manier willen communiceren, kunnen beroep doen op de diensten van JM Bruneau wat documenthouders betreft.

Voor de medewerkers van het bedrijf zelf, is het opbergsysteem Ecotrio interessant. Dit systeem werd niet voor niets uitgeroepen tot laureaat van de jonge talentenwedstrijd Eco-Design. Het betreft een uitbreidbaar opbergsysteem om op de werkpost te plaatsen of om op te hangen. Het kan tot 30 bladen A4 bevatten in 3 afzonderlijke elementen, met hoogtes van 17, 23 en 25 cm. De centrale pennenhouder heeft een doormeter van 8,5 cm. Het systeem is zowel geschikt om op het bureau geplaatst of bevestigd te worden als om tegen de muur te hangen. Het opbergsysteem is voor 100% uit polypropyleen, doorzichtig en zonder kleurmiddel, het is soepel, stevig en gemakkelijk recycleerbaar. Het opbergsysteem wordt niet-gemonteerd geleverd.

De documenthouder voor toonbank of onthaalbalie van het formaat 1/3 A4 gamma Taymar zal heel wat bedrijven interesseren. De houder is verkrijgbaar in 3 afmetingen naar keuze, die een perfecte stabiliteit garanderen. De steun (zowel aan de rand als aan de onderkant) staat garant voor een perfecte stevigheid, ongeacht de hoogte. De documenthouder is gemaakt uit transparant kristal polystyreen. Er zijn 3 modellen beschikbaar, met buiten het formaat 1/3 A4 ook de formaten A5 en A4.

De muurdispenser Taymar is geschikt voor documenten van het formaat A4. Hij is zowel ideaal om aan de muur te bevestigen als om te plaatsen. Een sorteerbak maakt dat deze dispenser geschikt is voor elke situatie. De maximale dikte bedraagt 3,2 cm, met 300 bladen van 80 gram. De dispenser is gemaakt van transparant kristal polystyreen. Muurbevestiging gebeurt met vijzen, die echter niet meegeleverd worden.