header

Dictafoon koophulpBruneau

Bij de aankoop van dictafoons, van welk model dan ook, is het belangrijk om selectief te werk te gaan. De voorkeur zal uiteraard uitgaan naar een professioneel en betrouwbaar model. Daarnaast moeten ook enkele andere belangrijke keuzes worden gemaakt. Heel wat dictafoons werken nog met cassettes, maar het digitaal opnemen is sterk in opmars. Op welk model moet uw keuze vallen? Dat is afhankelijk van de behoeften, maar ook van de vaardigheid van de gebruiker om met technologische snufjes om te gaan.

De grootte van de dictafoon is eveneens een aandachtspunt. Er zijn zowel draagbare modellen beschikbaar als nog kleinere toestelletjes die in de zak passen. Heel handig is uiteraard een dictafoon met ingebouwde microfoon die extra zeulen met toebehoren voorkomt. Daarnaast speelt ook de snelheid waarmee kan worden teruggespoeld een rol. Bij toestellen voor professioneel gebruik zal die snelheid meestal hoog genoeg liggen. Compatibiliteit met de PC is vanzelfsprekend eveneens handig meegenomen.

Op het vlak van dictafoons is heel wat mogelijk. JM Bruneau heeft zowel digitale dictafoons als toestellen met cassettes in het aanbod opgenomen. Wie meer wenst te weten over het gebruik van deze handige toestelletjes kan bij ons steeds voor advies terecht.

Het uitwerkapparaat van Philips is één van de succesnummers uit het assortiment. De functies zijn af te lezen op het beeldscherm, terwijl alle gebruikelijke opties beschikbaar zijn. Het toestel vertoont alle kenmerken van een dictafoon zoals die op secretariaten wordt gebruikt.

De analoge Philips Pocket Memo 381 en 388 combineren eenvoud, doeltreffendheid en veiligheid. Het toestel is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Een optimale geluidskwaliteit is gegarandeerd, ook de geluidsregeling bij opname en weergave is van de allerbeste kwaliteit. Stemactivering is voorzien om handenvrij te kunnen dicteren. Snelle toegang tot eender welke plaats op de cassette is mogelijk dankzij de Turbo Wind technologie.

De analoge dictafoon Philips LFH 720 is een desktop model dat volledig gericht is op bedieningsgemak. De inhoud van de cassetteband is in één oogopslag zichtbaar op het LCD-scherm waarbij de afzonderlijke documenten met een druk op de knop te openen zijn.

Ook interessant is de Philips LFH9750, een desktop model dat het gebruiksgemak van cassettemodellen combineert met de voordelen van digitale transcriptie, zoals de verwisselbare Multimedia / SD-kaart en het DSS-bestandsformaat dat optimaal gebruik van de opslagruimte. Via een USB kabel kunt u de gesprekken rechtstreeks overbrengen op uw PC.

De draagbare digitale dictafoon Philips LHF 9370 is een handig, stevig en efficiënte toestel met gelijkaardige kenmerken als de LFH 9750 desktop variant.