header

Merk in de kijker: Clairefontaine schriften en mappenBruneau

Clairefontaine heeft in de sector van papier voor de kantoorsector een benijdenswaardige reputatie opgebouwd. De papierproducten van dit bedrijven gelden als de absolute top in hun segment van de markt. Het Frans bedrijf heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling van nieuwe producten en geldt nog steeds als richtinggevend binnen de sector.

Een reputatie wordt niet zomaar opgebouwd, Clairefontaine heeft in een competitieve sector zijn naambekendheid stapsgewijs moeten verwerven. Dat is gelukt dankzij drie belangrijke factoren, namelijk innovatie, kwaliteit en een attractief design. Vanaf het prille begin heeft het bedrijf innovatie hoog in het vaandel gevoerd, het op de markt brengen van steeds nieuwe (en betere) producten werd en wordt nog steeds als een erezaak beschouwd. Het streven naar innovatie ging gepaard met een onweerstaanbare drang naar kwaliteit. Clairefontaine is al die jaren synoniem voor kwaliteit gebleven. Maar innovatie en kwaliteit alleen volstaan niet altijd om in een concurrentieel moeilijke omgeving het hoofd boven water te houden.

Een attractief design is namelijk noodzakelijk om de top te bereiken en daar te blijven. Anders uitgedrukt: alleen op die manier kan de concurrentie worden geklopt. In de bedrijfswereld geldt het merk ‘Clairefontaine’ nog steeds als synoniem voor een combinatie van innovatie, kwaliteit en design. Bedrijven geven ook wat betreft papier de voorkeur aan kwaliteit en belanden zo automatisch bij de schriften en mappen van Clairefontaine.

Als kwaliteitsbewuste leverancier van kantoorartikelen kan JM Bruneau weinig anders dan de producten van Clairefontaine in het aanbod opnemen. De klanten zijn tot dusver voor meer dan 100% tevreden over de papierproducten van Clairefontaine.

Het aanbod van Clairefontaine is zeer uitgebreid, met telkens opnieuw kwaliteit als richtinggevende factor. De schriften van dit bedrijf behoren tot de beste in hun soort en worden om hun kwaliteit in de bedrijfswereld hoog ingeschat. Hetzelfde geldt voor de dossiermappen van Clairefontaine, die in prachtige kleuren verkrijgbaar zijn. Met deze mappen is het een plezier om te werken. 10 geassorteerde kleuren zijn verkrijgbaar, meer bepaald zalm, roze, rood, oranje, beige, donkergroen, geel, lichtblauw, lila, grijs. Daarnaast kan er een onderscheid worden gemaakt tussen 2 varianten, namelijk klassementsmappen en bestekmapjes. Wie meer informatie zoekt, kan zich steeds wenden tot de experts van JM Bruneau. Wij hebben een uitgebreide know how opgebouwd met betrekking tot de producten van Clairefontaine en stellen die met alle plezier ter beschikking van onze klanten.